Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογράφιση που αποδεικνύει τα ατελείωτα προσόντα της!

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια φροντίζει πάντα να είναι στην τρίχα ενώ σίγουρα μπορεί κάποιος να την χαρακτηρίσει και ως μία πολύ ακομπλεξάριστη γυναίκα. Προφανώς και αναφερόμαστε στη μία και μοναδική Κατερίνα Καινούργιου την οποία βλέπουμε και απολαμβάνουμε κάθε πρωί μέσα από την εκπομπή της στο Open, “Ευτυχείτε”….. Η Κατερίνα έχει καταβάλλει πολύ κόπο για να φτάσει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, ενώ πλέον το κοινό φαίνεται να το βλέπει αυτό, δείχνοντας την προτίμησή του σε εκείνη και στους συνεργάτες της.

κατερινα καινουργιου,κατερίνασ καινουργιου,κατερίνα καινούργιου ηλικια,κατερίνα καινούργιου εκπομπη,κατερίνα καινούργιου συντροφοσ

Πρόκειται για μία από τις πιο μοντέρνες και όμορφες γυναίκες στην ελληνική τηλεόραση. Η κάθε της εμφάνιση φροντίζει πάντα να είναι το επίκεντρο της προσοχής ενώ σίγουρα η πολύ σκληρή δουλειά που έχει κάνει γύρω από την εργασία της, αυτή τη στιγμή την έχει φτάσει στην κορυφή όλων.

Η αλήθεια είναι ότι ξεχώρισε και πάλι για ακόμα μία φορά!

Δείτε και θα καταλάβετε!

 

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.