Κατερίνα Καινούργιου: H εντυπωσιακή εμφάνιση της στην πρώτη της συνάντηση με τους συνεργάτες της για την φετινή σεζόν

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στο γραφείο της για την πρώτη σύσκεψη λίγο πριν την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν τη Δευτέρα με μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

Λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν τη Δευτέρα η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε μαζί με τους συνεργάτες της στα γραφεία της εκπομπής για την πρώτη Σύσκεψη ώστε να δουν τα θέματα για την πρεμιέρα.

Φυσικά η Κατερίνα Καινούργιου εντυπωσίασε με τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις και κυρίως με την τσάντα που κρατούσε στα χέρια της με την υπογραφή του Christian Dior μία τσάντα που κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ και οι φήμες λένε ότι είναι ο δώρο από ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

Φυσικά στο πλευρό τους για την φετινή τηλεοπτική σεζόν θα έχει παλιούς συνεργάτες όπως την Χρυσλα η Γεωργακοπούλου αλλά και τον Γιάννη Πουλόπουλο ενώ στην παρέα θα προστεθεί ο πρώην συνεργάτες της Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που πήρε μεταγραφή από το mega μετά την απότομη ολοκλήρωση την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου.

Όλοι έφτασαν ιδιαίτερα χαμογελαστοι στα γραφεία της εκπομπής και όλοι Τώρα περιμένουν την πρώτη καλημέρα της Δευτέρας.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη η Κατερίνα Καινούργιου που θα έχει να αντιμετωπίσει τον Γιώργο Λιάγκα στην Πρωινή Ζώνη του ΑΝΤ1 αλλά και την Φαίη Σκορδά στην Πρωινή Ζώνη του ΣΚΑΪ ενώ στη μάχη θα ριχτεί και η Δανάη Μπάρκα στο Mega.

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία