Κατερίνα Καινούργιου: “Εγώ γνώρισα τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου”

Μία ομολογουμένως ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με την σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η ξανθιά παρουσιάστρια αποκάλυψε πως εκείνη έκανε τη γνωριμία ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον επιχειρηματία και είναι ιδιαίτερη χαρούμενη που κατάφερε να τους ενώσει

«Πραγματικά χαίρομαι και χαίρομαι και για τον Βασίλη. Σας το είπα, έχω πολλά χρόνια να μιλήσω μαζί του, δεν έχουμε και κάτι να πούμε. Αν τον δω έξω θα χαιρετηθούμε, όπως και έχουμε κάνει. Όταν χωρίσαμε θυμάμαι δεν ήταν τόσο ωραίο αλλά αργότερα που συναντηθήκαμε έξω χαιρετηθήκαμε. Ήταν μια σχέση πιο μικρή, δεν ήταν μια σχέση που με είχε σημαδέψει. Η τελευταία μου σχέση ήταν πολύ πιο έντονη για μένα και πιο σημαντική.

«Τον Βασίλη με την Κωνσταντίνα εγώ τους είχα γνωρίσει. Τότε έκανα παρέα με την Κωνσταντίνα που ήμασταν στον Alpha όλοι μαζί. Τότε η Κωνσταντίνα είχε μια άλλη σχέση με έναν κύριο, εγώ ήμουν με τον Βασίλη, Βγαίναμε έξω πολλές φορές και για καφέ… Προς Θεού, για να μην παρεξηγηθώ ποτέ η κοπέλα δεν τον είχε κοιτάξει περίεργα ή ο Βασίλης εκείνη. Η σχέση τους έγινε πολύ αργότερα. Τότε δεν περίμενα ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη αλλά ήμουν και εγώ σε μια άλλη σχέση και ήμουν πολύ καλά που δεν με ενδιέφερε.

Χαίρομαι γιατί έχω μοιραστεί κάποιες στιγμές με αυτόν τον άνθρωπο και θέλω να είναι καλά. Η Κωνσταντίνα πάντα ήθελε να κάνει παιδιά. Και ο Βασίλης ήθελε να κάνει οικογένεια. Βρήκε ο ένας τον άλλον και ταίριαξαν. Μπορεί να ήταν και καρμικό. Τότε εγώ ήμουν με τον Βασίλη – τα ακούει τώρα ο μπαμπάς μου που δεν τον ήθελε καθόλου – για να γνωρίσει την Κωνσταντίνα»

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία