Κατερίνα Γερονικολού: Η απώλεια του πατέρα της και οι καταγγελίες για τον Κιμούλη

Η Κατερίνα Γερονικολού απόψε το βράδυ, Τρίτη 29/3 θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος». Η ηθοποιός θα μιλήσει για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, για την απώλεια τους πατέρα της αλλά και για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Κατερίνα Γερονικολού: Η απώλεια του πατέρα της και οι καταγγελίες για τον Κιμούλη

Για τον θάνατο του πατέρα της ανέφερε:

«Όταν ήμουν 13 ετών έχασα τον πατέρα μου. Έχω διάσπαρτες μνήμες. Άλλες μου έρχονται τώρα στο μυαλό, άλλες τις έχουμε ξεχάσει.

Ξαφνικά όταν έστρωνα το τραπέζι και τα μαχαιροπίρουνα ξαφνικά έβαζα τρία αντί για τέσσερα και μου έκανε μεγάλε εντύπωση αυτή η αφαίρεση.

Θυμάμαι ότι την ημέρα της τελετής είχε θυμώσει με κάτι θείος μου γιατί είχαν πει κάτι μεταξύ τους.

Και γέλασαν, γιατί μου είχε φανεί πολύ άσχημο γιατί εγώ είχα τη δική μου δυσκολία και αυτοί οι άνθρωποι για να το ξορκίσουν είπαν κάτι.

Είχα θυμώσει για πάρα πολλά χρόνια μετά, αλλά δεν το έλεγα. Έχω μάθει από κάθε αρνητικό να τραβάω το θετικό».

«Βίωσα το πένθος γιατί όταν ένα σπίτι αδειάζει, είναι πάντα εκεί. Το πένθος πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να το αποφύγει μόνο αν φύγει από τη ζωή κάποιος που δεν τον έχει πολύ στην καθημερινότητά σου. Αυτή η απουσία όμως, πιο έντονη δεν πάει».

Για τον Γιώργο Κιμούλη ανέφερε:

«Δεν θα το ξεκινούσα ποτέ όλο αυτό μόνη γιατί το είχα θάψει πολύ βαθιά μέσα μου. Ήταν έναν πνιγμένο συναίσθημα που κοιμότανε και απλά ξύπνησε πολύ βίαια ακούγοντας μία ιστορία ενός άλλου ανθρώπου με άλλα πρόσωπα και άλλους παράγοντες που όμως υπήρχαν κοινές συνιστώσες.
Όταν ακούς της ιστορία του Τάκη και λες Παναγία μου αυτή είναι δική μου στην πραγματικότητα, συνειδητοποιείς ότι είναι μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά και βλέπεις πως δεν ήταν τυχαίο».
Τα παραπάνω αποσπάσματα προβλήθηκαν στις εκπομπές Happy Day και Mega Καλημέρα.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία