Καρολίνα Καλύβα: «Όταν ο Μάριος είπε στον Μπο ότι θα με προσέχει το εννοούσε. Μακάρι να έμπαινε ο Μπο στο παιχνίδι»

Survivor All Star: Η Καρολίνα Καλύβα ένα από τα πλέον συζητημένα πρόσωπα της επικαιρότητας τοποθετείται για τη σχέση της με τον Μπο και τον Μάριο Πρίαμο και αποκαλύπτει εάν επικοινώνησε μετά το παιχνίδι μαζί του με τον γνωστό ράπερ.

Η Καρολίνα Καλύβα μιλάει για πρώτη φορά στην κάμερα του ΣΚΑΙ και μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star και μιλάει τόσο για την σχέση της με τον Μπο και τον νέο της κεραυνοβόλο έρωτα με τον Μάριο Πρίαμο.

«Με τον Μπο ήμασταν ένα μήνα περίπου μαζί, αλλά ήταν αρκετά έντονο. Τις τελευταίες ημέρες προβλήθηκε στα social. Ήξερα ότι ο Μπο θα με στηρίξει με κάποιον τρόπο, γιατί δεν το κρατήσαμε κρυφό. Ο Μπο έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω. Δεν με ενόχλησε που ο Μπο δημοσιοποίησε τη σχέση μας. Ήταν κάτι που είχα δεχθεί και εγώ η ίδια από την αρχή. Είχαμε ανεβάσει φωτογραφία, ήμασταν δίπλα – δίπλα. Πολλοί άνθρωποι δεν το καταλαβαίνανε, αλλά οι δικοί μας άνθρωποι το γνώριζαν.», δήλωσε στην αρχή η Καρολίνα Καλύβα.

«Αν ο Μπο έμπαινε στο παιχνίδι θα ήταν σαν θείο δώρο»

«Αν ο Μπο έμπαινε στο παιχνίδι θα ήταν σαν θείο δώρο, γιατί θα μπορούσα να του μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Ο Μπο πληγώθηκε 100%. Γνωρίζω πως είναι στενάχωρο και δεν αξίζει σε κανέναν να πληγώνεται έτσι, αλλά η ζωή τα έφερε έτσι. Είναι λογικό να έχει λήξει η σχέση μου με τον Μπο. Μόλις ακούσαμε την ανακοίνωση, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως ευτυχώς που το έμαθε όσο πιο γρήγορα γινόταν.

Ήταν το άγχος μου μες στο παιχνίδι πως με κάποιον τρόπο πρέπει να περαστεί αυτή η πληροφορία στον Μπο και να μην με περιμένει. Όταν ο Μάριος είπε στον Μπο ότι θα με προσέχει το εννοούσε, αλλά στην πορεία δεν μπόρεσε να ελέγξει τα συναισθήματά του. Από όσο γνωρίζω ο Μπο και ο Μάριος είχαν φιλία. Όχι στενή, αλλά είχαν», πρόσθεσε στην Καρολίνα, ενώ στην ερώτηση για το εάν θα υπάρξει συνάντηση με τον Μπο όταν επιστρέψει στην Ελλάδα, προτίμησε να μην απαντήσει.

Όσα είπε η Καρολίνα για τον Μάριο

«Χαίρομαι που ο Μπο είπε πως δεν θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω και είναι τόσο αγαπητός και είναι νοήμων και λογικός, οπότε η παρεξήγηση λύνεται με το σωστό τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.

Τι απάντησε η Καρολίνα Καλύβα για το αμάξι της που βρίσκεται στο σπίτι του Μπο

Ενώ σε σχετική ερώτηση με το αμάξι της που είναι στο σπίτι του Μπο, απάντησε: «Ακόμα εκεί είναι; Τα πράγματά μου όλα δεν είναι στο Μπο, έχω το δικό μου σπίτι. Σίγουρα έχω κάποια πράγματα εκεί. Το αυτοκίνητό μου ήταν για πώληση για αυτό έχει το κλειδί εκεί. Πουλήθηκε».

ενώ απάντησε και σχετικά με το έπαθλο επικοινωνίας εάν έμενε στο παιχνίδι. «Δεν έδωσα τον Μπο στο έπαθλο επικοινωνίας. Δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω για να μάθουν όλοι τη σχέση μας. Δεν είχαμε μακροχρόνια σχέση για να είναι στο έπαθλο. Πρώτο ρόλο στο έπαθλο είχαν η οικογένεια και οι φίλοι».

Όσα είπε η Καρολίνα για τον Μπο

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου