Καραντίνα και παχυσαρκία-Έτσι θα ξεφύγεις από αυτό το φαύλο κύκλο!

Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με την συνεχόμενη καραντίνα και τον εγκλεισμό, πράγμα το οποίο υποβαθμίζει την ψυχολογία μας, την σωματική και συναισθηματική μας κατάσταση οδηγώντας μας σε έναν συνεχόμενο φαύλο κύκλο τύψεων και κατάπτωσης. Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόμαστε….. και επιλέγουμε την εξωτερική μας εμφάνιση εξαρτάται από την επιρροή που μας ασκούν τα πρότυπα μόδας και τα social media. Πολύ συχνά πιέζουμε τον εαυτό μας να φτάσει και να αντιγράψει μη ρεαλιστικές απεικονίσεις ανδρών και γυναικών που διαιωνίζουν τη χαμηλή αυτοεκτίμηση , την αρνητική εικόνα του σώματος και την εξωστρέφεια.

georginagrogan 91357784 211340220084340 5463463905703908054 n

Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε μία από τις πιο διάσημες plus size influencers, τη Georgina Grogan , μια πολλαπλά βραβευμένη μπλόγκερ μόδας και ομορφιάς με αναπηρία. Είναι ιδρυτής του ιστότοπου She Might Be Loved ,η οποίος έχει αναγνωριστεί από πολλές δημοσιεύσεις για το έργο που κάνει ως πρέσβειρα για τη βιομηχανία μόδας plus.

Η Georgina αν και βρίσκεται στο κόσμο της μόδας και παρακολουθεί όλες τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα αυτόν μας εξηγεί ,πως για να βελτιώσουμε την εικόνα μας και την αυτοεκτίμησή μας θα πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό όπως είναι και για αυτό που είναι. μόνο με αυτόν τον τρόπο θα βγούμε ανανεωμένοι και ήρεμοι μέσα από όλη αυτή την πιεστική και δυσχερή κατάσταση!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου