Κάνε το πρόσωπο σου να λάμψει φυσικά-5 φυσικές μάσκες με μέντα που θα λατρέψεις!

Η μέντα είναι ένα ευρέως γνωστό και χρησιμοποιείται βότανο. Συνήθως το χρησιμοποιούμε για ποτά ή φαγητό, αλλά σπάνια για τη φροντίδα του δέρματος. Το θέμα είναι ότι η μέντα έχει μια ξεχωριστή μυρωδιά και γεύση για να μην αναφέρουμε το μεγάλο αποτέλεσμα ψύξης. Λόγω αυτού του αποτελέσματος, η μέντα είναι τόσο γνωστή όταν…… πρόκειται για μάσκες προσώπου. Εκτός από αυτό, η μέντα έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες, γεγονός που το καθιστά ακόμη μεγαλύτερο όταν πρόκειται για τη φροντίδα του προσώπου.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι θα ήταν ωραίο να μοιραστείτε μαζί σας μερικές αποτελεσματικές μάσκες προσώπου με την προσθήκη μέντας, έτσι ώστε το δέρμα σας να φαίνεται λαμπερό και υγιές ανεξάρτητα από τη σεζόν, αλλά ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πίστωση: Pixabay

Μέντα και αγγούρι

Όσον αφορά την ενυδάτωση, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια μάσκα αγγουριού. Ωστόσο, εάν προσθέσετε λίγο μέντα σε αυτό, θα διπλασιάσετε μόνο το αποτέλεσμα ψύξης και ενυδάτωσης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδυάσετε μερικά φύλλα μέντας με λίγο κομμένο αγγούρι και να προσθέσετε λίγο μέλι, να ανακατέψετε καλά και μια καταπραϋντική μάσκα είναι έτοιμη.

Πίστωση: Pixabay

Η μέντα και η γη του Φούλερ

Σε περίπτωση που χρειάζεστε μια μάσκα για να διατηρήσετε το λιπαρό δέρμα σας υπό έλεγχο το σύνθετο της γης του Fuller, και θα ήταν η μέντα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε μια μάσκα είναι να συνδυάσετε τα δύο και να προσθέσετε λίγο μέλι και στάρπη. Αυτή η μάσκα θα σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε τους πόρους και να διατηρήσετε τον έλεγχο του λαδιού

Πίστωση: Pixabay

Μέντα και ροδόνερο

Όταν χρειάζεστε κάτι για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τη φλεγμονή και το υπερβολικό λάδι, τότε το μείγμα των φύλλων μέντας, του μελιού και του ροδαλού νερού θα έρθει να σώσει.

Μέντα και κουρκούμη

Η αντιμετώπιση της ακμής μπορεί να είναι επώδυνη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι αναζητούν τρόπους για να το ξεφορτωθούν. Μία από τις καλύτερες φυσικές και πιο αποτελεσματικές θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε την ακμή και τα σπυράκια θα ήταν το μείγμα φύλλων μέντας, κουρκούμη και νερό.

Πίστωση: Pixabay

Μέντα, βρώμη και αγγούρι

Για να διατηρήσετε το πρόσωπό σας καθαρό και υγιές, πρέπει να το τρίβετε σε τακτική βάση. Το μείγμα των φύλλων μέντας, της βρώμης, του αγγουριού, του μελιού και του γάλακτος θα κάνει ένα τέλειο, απαλό και αποτελεσματικό τρίψιμο.

Πίστωση: Pixabay

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα