Κάνε αυτό το κόλπο με το νερό μόλις ξυπνήσεις και θα μείνεις μισός!

Το πόσιμο νερό αμέσως μετά το ξύπνημα με άδειο στομάχι είναι ένα δημοφιλές τελετουργικό στην Ιαπωνία. Το πόσιμο νερό το πρωί μπορεί να επηρεάσει θετικά όλες τις διαδικασίες στο σώμα. Η μελέτη δείχνει ότι αυτή η πρακτική έχει πολλά οφέλη για την υγεία και μπορεί να αποτρέψει τον οργανισμό από πολλές ασθένειες……. Βελτιώνει τη λειτουργία του γαστρεντερικού σωλήνα, βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος και βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας του νευρικού συστήματος.

νερο

Επιπλέον, οι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει ότι το πόσιμο νερό το πρωί μπορεί ακόμη και να θεραπεύσει το άσθμα, τις εμμηνορροϊκές διαταραχές, τους πονοκεφάλους, την υψηλή χοληστερόλη, τους πόνους στο σώμα, τα καρδιακά προβλήματα, τη δυσκοιλιότητα, τον επιταχυνόμενο καρδιακό παλμό, την επιληψία, τον διαβήτη, τη βρογχίτιδα και ορισμένες άλλες σοβαρές ασθένειες.

Πώς λειτουργεί;

Πίνετε 4 ποτήρια νερό (200 ml) αμέσως μετά το ξύπνημα το πρωί. Βεβαιωθείτε ότι δεν πίνετε τίποτα για τα επόμενα 45 λεπτά. Αμέσως μετά από ένα κενό 45 λεπτών, μπορείτε να πιείτε και να φάτε ό, τι θέλετε. Σημειώστε, είναι σημαντικό να μην πίνετε για τις επόμενες 2 ώρες μετά το γεύμα.

Φυσικά, μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολο να αλλάξετε τις συνήθεις συνήθειες σας σε μια μέρα, προσπαθήστε να συνηθίσετε σταδιακά τη θεραπεία με νερό. Μην παραλείψετε αυτήν την καλή συνήθεια, θα ενισχύσει την ενέργειά σας και θα βελτιώσει τη γενική υγεία σας.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία