Καλοκαίρι 2020: Έτσι θα απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα-Τρομερό κόλπο!

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι ένα από τα προβλήματα που ταλαιπωρεί τις περισσότερες γυναίκες, ειδικά τώρα που πλησιάζει ο καιρός για την εξόρμηση στις παραλίες. Η αποτρίχωση με κερί είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους, καθώς αποδυναμώνει τον θύλακα της τρίχας, κρατώντας την περιοχή απαλή και λεία για περίπου…4 με 6 εβδομάδες. Η συχνή χρήση του κεριού εξασθενεί τις ρίζες με αποτέλεσμα η τριχοφυΐα σταδιακά να μειώνεται  και να γίνεται αισθητά πιο αραιή. Αποτελεί μία προσιτή για της τσέπες των περισσότερων γυναικών μέθοδο, που επιφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια.

spitiki xalaoua 01

Στο παρακάτω βίντεο σας δείχνουμε πως να φτιάξετε δικός σας κερί, χρησιμοποιώντας μόνο λίγη ζάχαρη. Η “συνταγή” που σας προτείνουμε είναι εξίσου αποτελεσματική με τα κεριά της αγοράς και πάρα πολύ εύκολη στην εκτέλεση της.

Δείτε εδώ:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου