Κακοκαιρία στην Αττική: Συνολικά 102 κλήσεις στην Πυροσβεστική για πλημμυρισμένους χώρους και 7 για δέντρα

Κακοκαιρία στην Αττική: Συνολικά 102 κλήσεις δέχθηκε από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8.30 το βράδυ το κέντρο επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων

Συνολικά 102 κλήσεις δέχθηκε από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8.30 το βράδυ το κέντρο επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που έπληξαν αρκετές περιοχές της Αττικής. Από τις 109 κλήσεις, οι 102 αφορούσαν αντλήσεις υδάτων και οι 7 κοπές δέντρων.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε εχθές (22/8) από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), από σήμερα έως και την Παρασκευή προβλέπεται επιδείνωση του καιρού, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα – κατά τη διάρκεια των φαινομένων – από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Η πυροσβεστική στην ανακοίνωσή της, απευθύνει έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις περιοχές όπου εκδηλώνονται τα έντονα φαινόμενα, καθώς και τις επόμενες ημέρες που αναμένεται να συνεχιστούν σε διάφορες περιοχές της χώρας.

pagenews.gr

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα