Κακοκαιρία στην Αττική: Έκλεισαν Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης

Η κυκλοφορία οχημάτων σε κεντρικές λεωφόρους διακόπηκε λόγω συσσώρευσης υδάτων δημιουργώντας κυκλοφοριακό χάος

Σοβαρά και πολλά προβλήματα στο Λεκανοπέδιο  της Αττικής έφερε η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε πολλές περιοχές  το απόγευμα της Τρίτης. Η κυκλοφορία οχημάτων σε κεντρικές λεωφόρους διακόπηκε λόγω συσσώρευσης υδάτων δημιουργώντας κυκλοφοριακό χάος.

Που διακόπηκε η κυκλοφορία

Στη λεωφόρο Ποσειδώνος από το ύψος της πλατείας Κρήτης στο ρεύμα προς Βούλα.
Στη λεωφόρο Βουλιαγμένης από το ύψος της Πρίγκιπος Πέτρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βούλα. Η λεωφόρος γέμισε πέτρες και σκουπίδια και είναι απροσπέλαστη για τους οδηγούς.

Νωρίτερα, σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Πειραιώς λόγω συσσώρευσης υδάτων προχώρησε η αστυνομία. Ειδικότερα διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τον Πειραιά και από το ύψος της Χαμοστέρνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε περίπου στις 19:30 σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

pagenews.gr

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα