Κακοκαιρία “Genesis”: Σε μια… απέραντη λίμνη ο Βόλος

Κακοκαιρία “Genesis”: Στο… έλεος της κακοκαιρίας “Genesis” βρέθηκε ο Βόλος, μιας και η συνεχής νεροποντή που έπεφτε μέσα στην πόλη προκάλεσε πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία

Στο… έλεος της κακοκαιρίας “Genesis” βρέθηκε ο Βόλος, μιας και η συνεχής νεροποντή που έπεφτε μέσα στην πόλη, αλλά και σε άλλα σημεία του νομού Μαγνησίας, προκάλεσε πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία.

Από τις 12.30 μετά το μεσημέρι σε Βόλο, Πήλιο, Αλμυρό και Βελεστίνο έβρεχε συνεχώς ενώ υπήρχαν και δυνατοί άνεμοι. Μάλιστα έπεσαν και εκατοντάδες κεραυνοί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Έχουν πλημμυρίσει δρόμοι στο Βόλο από την κακοκαιρία Genesis

Από τη βροχή και τους ανέμους σαρώνεται ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου και έχουν πλημμυρίσει δρόμοι σε πολλά σημεία, αφού το πολύ καλό αποχετευτικό δίκτυο δεν μπορεί να απορροφήσει τις μεγάλες ποσότητες των ομβρίων υδάτων.

Σε μερικές περιπτώσεις μέσα στον Βόλο έχει ζητηθεί η συνδρομή της Πυροσβεστικής για απαντλήσεις υδάτων, αλλά και πτώσεις κλαδιών δέντρων πάνω στο οδόστρωμα. Στην περιοχή του Βελεστίνου με ιδιαίτερη ένταση η βροχή έπληξε κυρίως το Περίβλεπτο, την Χλόη και ολόκληρο τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πολύ μεγάλες ζημιές στις καλλιέργειες σε όλη την πεδινή περιοχή.

Ανάλογες εικόνες υπάρχουν και στο Πήλιο, όπου η σφοδρή βροχόπτωση συνεχίζεται και πλήττει τα οπωροφόρα στους Δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου καταστρέφοντας τους καρπούς κυρίως στα κεράσια και τα ροδάκινα που ήταν έτοιμοι προς συγκομιδή.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα