Καιρός: Καταιγίδα από χαλάζι σε Θεσσαλονίκη, Φλώρινα και Λάρισα

Σοβαρά προβλήματα από τη νεροποντή και το χαλάζι

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε το απόγευμα της Δευτέρας τη Μακεδονία, προκαλώντας προβλήματα σε αρκετές περιοχές.

Χαλαζόπτωση έπληξε τη Θεσσαλονίκη όπως αναφέρει το thess.gr, λόγω των μανιασμένων ανέμων, το χαλάζι είχε πολύ μεγάλη ταχύτητα προκαλώντας έντονο θόρυβο και η θερμοκρασία έπεσε αρκετούς βαθμούς μέσα σε μερικά λεπτά.

Λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, πολλοί δρόμοι ακόμη και στο κέντρο της πόλης μετατράπηκαν σε «ποτάμια», με αποτέλεσμα οι πεζοί να δυσκολεύονται να τους διασχίσουν, ενώ όπως γράφει το grtimes.gr την ίδια στιγμή οι ταχύτητες των αυτοκινήτων ήταν πολύ χαμηλές λόγω της περιορισμένης ορατότητας.

Ένα δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στην οδό Παπάφη, ενώ σε άλλη περίπτωση στην οδό Μπότσαρη, μεγάλο κλαδί δέντρου έσπασε και έπεσε επίσης σε ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο.

Χαλαζόπτωση και Φλώρινα-  Λάρισα

Χαλάζι έπληξε επίσης τη Φλώρινα και τη Λάρισα. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα το μεσημέρι έπεσε χαλάζι στο Αμύνταιο  και στις γύρω περιοχές,αλλά και στα χωριά Πλατύκαμπος, Μελία και Χάλκη της Λάρισας

Το χαλάζι ήταν αρκετά μεγάλο όπως μετέδωσε το onlarissa.gr με αποτέλεσμα να προκαλέσει τεράστιες ζημιές σε πράσινες καλλιέργειες στην περιοχή και μάλιστα σε πολύ μεγάλη έκταση.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα