Καινούργιου – Τσαγκρίδης: Επανασύνδεση με 3 μήνες προθεσμία!

Και να που η Κατερίνα Καινούργιου έκανε την έκπληξη: Η σχέση της με το Φίλιππο Τσαγκρίδη, όπως όλα δείχνουν, αναθερμάνθηκε, αλλά με πολύ αυστηρούς όρους.

H παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της στο ταξίδι που έκανε και αποκάλυψε ότι βρέθηκε στη Ρώμη με ένα πρόσωπο που δεν ήθελε να αποκαλύχψει και να μαθευτεί. Ωστόσο κατά την επιστροφή στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο συνάντησε πολλές τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφους, λόγω της άφιξης του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor και η ίδια το έβαλε κυριολεκτικά στα πόδια.

«Αχ αν σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, “δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω από το αεροδρόμιο. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δε θέλω”. Λέω: “όχι, ηρέμησε”.

Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου. Λέω “σας παρακαλώ μη με τραβάτε” και αρχίζω και τρέχω. Πίστευα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, “καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, να στήσω θέματα” και κάτι τέτοια. Και μου λέει, “δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας”. Μην σας τα πολυλογώ καμία κάμερα για μένα, τζάμπα έπαθα υστερίες», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Με ποιον ήταν στη Ρώμη;

Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στην Ρώμη με τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη, από τον οποίο χώρισε το περασμένο φθινόπωρο.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ταξίδεψαν με το ίδιο αεροπλάνο, αλλά έφτασαν χωριστά στο αεροδρόμιο και πέρασαν το check in με διαφορά ώρας. «Κινήθηκαν πολύ προσεκτικά, γιατί δεν θέλουν να δώσουν λαβές για νέα δημοσιεύματα. Και αυτό ισχύει και για τους δυο».

Κυρίως όμως ισχύει για την ίδια την παρουσιάστρια, στην οποία ο εφοπλιστής έχει θέσει έναν πολύ αυστηρό όρο: Εάν σε οποιοδήποτε στάδιο της επικοινωνίας τους, αποκαλυφθεί κάτι για τις δραστηριότητές τους, η σχέση θα τελειώσει οριστικά.

Για μια ακόμη φορά, το πρόβλημα της Κατερίνας στην προσωπική της ζωή ήταν η δημοσιότητα που έλαβε η σχέση της.

Εάν καταφέρει να ελέγξει αυτό το κομμάτι της ζωής της, ίσως τελικά η όμορφη Κατερίνα καταφέρει να βρει την ευτυχία. Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης πάντως, της έβαλε το τελεσίγραφο: Εάν δεν σταματήσει η δημοσιότητα, δεν έχουμε κανένα μέλλον.

Πηγή: CIAO

 

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία