Κάιλι Μινόγκ : Με την Κάιλι Τζένερ καταλήξαμε σε συμφωνία

«Καταλήξαμε σε συμφωνία», είπε η Κάιλι Μινόγκ για τη δικαστική διαμάχη που είχε στο παρελθόν με την Κάιλι Τζένερ σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Η επωνυμία των επιχειρήσεών τους, ήταν ο λόγος που η τραγουδίστρια είχε κινηθεί νομικά εναντίον της Κάιλι Τζένερ –

Συμωνα με τα ρεπορταζ , η διάσημη τραγουδίστρια από την Αυστραλία, βρέθηκε καλεσμένη στο «Watch What Happens Live», όπου μεταξύ άλλων, κλήθηκε να απαντήσει για τους λόγους που είχε κινηθεί νομικά κατά της τηλεπερσόνας, σχετικά με την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος για το κοινό τους όνομα, το οποίο και φέρουν οι επιχειρήσεις τους.

Ήταν το 2014 όταν το νεότερο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ υπέβαλε αίτηση για την επωνυμία KYLIE για τις επιχειρήσεις ένδυσης και καλλυντικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ως δικό της brand name.

Η αντίδραση της Μινόγκ ήταν άμεση, καθώς η ίδια υπέβαλε μήνυση, υποστηρίζοντας ότι το εμπορικό σήμα της Τζένερ θα επηρέαζε σε μεγάλο βαθμό το δικό της brand name. «Έχω ξοδέψει μια ζωή προστατεύοντας και “χτίζοντας” την επωνυμία μου, οπότε ήταν απλώς κάτι που έπρεπε να γίνει», δήλωσε η τραγουδίστρια στο talk show.

Η αλήθεια είναι πως εξαιτίας της σπανιότητας του συγκεκριμένου ονόματος, πριν από την Τζένερ, η μόνη Κάιλι που δραστηριοποιούνταν με το συγκεκριμένο όνομα, ήταν η τραγουδίστρια.

Έπειτα από παρέμβαση των νομικών εκπροσώπων της Μινόγκ, η αίτηση απορρίφθηκε από το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ. «Αλλά επιτρέψτε μου να πω, ότι καταλήξαμε σε συμφωνία», είπε στη συνέχεια της συνέντευξής της η 54χρονη τραγουδίστρια της ποπ, αφού η υπόθεση επιλύθηκε, το 2017.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία