Καυστικές οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη!

Η Ναταλία Γερμανού είναι μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της τηλεόρασης και μάλιστα από πολύ νωρίς έκανε μεγάλη επιτυχία! Είναι κόρη του δημοσιογράφου και συγγραφέα Φρέντυ Γερμανού και της διαφημίστριας Εριέττας Μαυρουδή.

Σε ένα αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, σχεδόν δύο ετών από την γέννησή της, οι γονείς της αποφασίζουν να λύσουν τον γάμο τους και από τότε το μεγάλωμα της Ναταλίας αναλαμβάνει η μητέρα του Φρέντυ Γερμανού και γιαγιά της Ναταλίας, Ελένη, μέχρι και την ηλικία των 18 ετών που η Ναταλία Γερμανού ενηλικιώθηκε.

τηλεθεαση,τηλεθεαση καλυτερα δε γινεται,τηλεθεαση,τηλεθεαση σου κου family

Η Ναταλία είναι ένα αρκετά συνειδητοποιημένο άτομο και διαθέτει μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα, μετά τις δημόσιες καταγγελίες πολλών γνωστών γυναικών καλλιτεχνών όπου έχουν βαρύνει πολύ τον χώρο του θεάματος, η Ναταλία σχολίασε στην εκπομπή της τις δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη.

Τα αποσπάσματα από τη δημόσια απολογία του Παύλου Χαϊκάλη στο «Έλα Χαμογέλα» παρουσίασε το «Καλύτερα δε γίνεται» και η Ναταλία Γερμανού θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε ο ηθοποιός.

«Από τους 6-7 που έχουν καταγγελθεί τις τελευταίες μέρες -έχω χάσει το μέτρημα- οι μόνοι δύο που έχουν βγει με το πρόσωπό τους είναι ο Γιώργος Κιμούλης και ο Παύλος Χαϊκάλης. Στα συν του αυτό. Πάμε στα πλην τα οποία δεν είναι και λίγα. Θα σταθώ στο ένα. Λέει ο Παύλος ότι όταν μια γυναίκα μου λέει όχι εγώ συνεχίζω να τη διεκδικώ. Όταν μια γυναίκα λέει όχι είναι όχι. Παρόλα αυτά υπάρχουν τρόποι και τρόποι διεκδίκησης. Αν μια γυναίκα λέει όχι και θέλεις να συνεχίσεις να διεκδικείς την καρδιά της μπορείς να στείλεις λουλούδια, μπορείς να στείλεις μια τούρτα, ένα ευγενικό μήνυμα ότι “δέχομαι αλλά αν αλλάξεις γνώμη εγώ θα περιμένω”. Ας δεχτούμε λοιπόν ότι όταν μια γυναίκα λέει όχι είναι όχι και στη συνέχεια ας συμφωνήσουμε όλοι ότι υπάρχουν τρόποι και τρόποι διεκδίκησης αν είσαι αρσενικό παλαιάς κοπής που θέλει να διεκδικήσει το απόρθητο κάστρο. Θερμόαιμος, Σκορπιός; Να τα αναγνωρίσω όλα. 19 χρονών κοριτσάκι τώρα, όχι» είπε η παρουσιάστρια.

 

 

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)