Καφέ της Χαράς: Τι συμβαίνει με τον αγαπημένο “Τρελαντώνη” !

Καφέ της Χαράς

Μπορεί ακόμα το «Καφέ της Χαράς» να βρίσκεται σε κατάσταση σεναρίου για το sequel της αγαπημένης σειράς που ετοιμάζει να φέρει ξανά στις μικρές μας οθόνες ο Χάρης Ρώμας και ο ΑΝΤ1 όπως όλα όμως δείχνουν το «Καφέ της Χαράς» δεν θα είναι αυτό που είχαμε μάθει και συνηθίσει να βλέπουμε στην τηλεόραση μας αφού κάποιοι από τους βασικούς πρωταγωνιστές δε θα μπορέσουν να επιστρέψουν κανονικά και μάλλον θα αρκεστούν να κάνουν απλό πέρασμα ή guest μερικών επεισοδίων.

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ο γνωστός Τρελαντώνης της επιτυχημένης σειράς, είναι ένας από τους ηθοποιούς που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε αν θα έχει συμμετοχή και υπό ποια μορφή στο νέο «Καφέ της Χαράς».

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και έδωσε τις δικές του απαντήσεις για το αν θα έχει ενεργό ρόλο στη νέα παραγωγή.

«Ναι έχω μιλήσει με τον Χάρη Ρώμα, το θέλει πολύ, βέβαια θα εξαρτηθεί από τη δουλειά που έχω τώρα… η συμμετοχή μου. Κάποια εμφάνιση θα την κάνω εκεί σίγουρα θα κάνω, ως βασικός χαρακτήρας του Καφέ της Χαράς με έναν αγαπημένο και πολύ επιτυχημένο ρόλο επίσης.

Ο περισσότερος κόσμος με έμαθε από αυτό τον ρόλο, οπότε δεν θα μπορέσω να μην συμμετάσχω».

via

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια