Καφέ της Χαράς: Η «Βάλια» και η Αρετή» φωτογραφίζονται μαζί

Το Καφέ της Χαράς ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα σίριαλ του κοινού στο κανάλι του ΑΝΤ1, του οποίου οι τρεις πρώτες σεζόν της σειράς προβλήθηκαν από το 2003 έως το 2006, ενώ η τέταρτη σεζόν προβάλλεται από τις 31 Δεκεμβρίου 2019. Όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία την συνέχεια της σειράς, καθώς μας ξύπνησε παιδικές μνήμες.

Πλέον τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κατέχουν νέοι ηθοποιοί και το σενάριο μας φυλάει όλο και περισσότερες εκπλήξεις στην εξέλιξη της πλοκής του. Η σειρά επικεντρώνεται στον έρωτα της Βάλιας και του Μάνου. Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι του Χάρη Ρώμα και της Ρένιας Λουϊζίδου έχουνε περάσει πλέον στους Έφη Ρασσιά και Πάρη Σκαρτσολιά.

Η αρραβωνιαστικιά και μέλλουσα γυναίκα του Μανολάκη, η οποία εμποδίζει τον έpωτά του με την Βάλια, η τηλεοπτική γιατρός Αρετή (Μαριαλένα Ροζάκη), είναι ένα από τα νέα πρωταγωνιστικά πρόσωπα της σειράς.

καφε της χαρας,καφε της χαρας,καφε τησ χαρασ 2020,καφε της χαρας ηθοποιοι,καφε της χαρας τηλεθεαση,καφε τησ χαρασ επεισοδιο 4,καφε της χαρας τρειλερ,καφε της χαρας,καφε τησ χαρασ 2020,καφε της χαρας 2019,καφε της χαρας ηθοποιοι,καφε τησ χαρασ επεισοδιο 4,καφε της χαρας,καφε της χαρας,καφε της χαρας 2019,καφε της χαρας 2,καφε της χαρας τηλεθεαση,καφε της χαρας τρειλερ

Η Έφη και η Μαριαλένα συναντήθηκαν κι εκτός γυρισμάτων, για μια κοινή τους φωτογράφιση στο περιοδικό YouWeekly και η αλήθεια είναι ότι μας άφησαν με το στόμα ορθάνοιχτο!

Δείτε τες την ώρα της φωτογράφισης:

[/video]
[/video]

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα