Καφέ της Χαράς: Χαμός στο επεισόδιο της Παρασκευής-Η Χαρά γίνεται ράκος…

Μετά τη φυγή του Ιάσονα, εξαφανίζεται και η Βάλια. Η Χαρά, καταρρακωμένη, τα βάζει με τον εαυτό της που τυφλωμένη από έρωτα δεν είχε πάρει είδηση τι γίνεται μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Θα βρεθεί, για άλλη μια φορά στον άσσο, αφού χωρίζοντας με τον Ιάσονα μένει χωρίς δουλειά, λεφτά και με τον Περίανδρο να έχει και πάλι το πάνω χέρι. Άλλοι φεύγουν και άλλοι επιστρέφουν!

Παράλληλα, ο Φατσέας καταφέρνει να στήσει την «μπίζνα» με τις σπιτικές μαρμελάδες της Τασίας. Νοικιάζει κι ένα τρίκυκλο για τη διανομή, αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος του…

Καφέ της Χαράς: Ποιος ηθοποιός από την σειρά βαρύνεται με καταγγελία προς το πρόσωπό του!

Η ένταση ανάμεσα στη Βάλια και τον Ιάσονα μεγαλώνει, καθώς μαθαίνουμε ότι την είχε παρενοχλήσει σεξοuαλικά στο παρελθόν… Ο πάτερ Δημήτριος γίνεται μάρτυρας της σεξοuαλικής παρενόχλησης του Ιάσονα προς τη Βάλια. Κι ενώ εκείνη τον ορκίζει να μην αποκαλύψει τίποτε στην μητέρα της, γιατί δεν θέλει να την δει να καταρρακώνεται, ο Δημήτριος θα ζητήσει την βοήθεια του Περίανδρου.

Η Βάλια, προκαλεί ερωτικά τον Ιάσονα και του κλείνει ραντεβού το ίδιο βράδυ. Όλα όμως, είναι μία καλοστημένη παγίδα από την Χαρά, σε συνεννόηση με την κόρη της και τον Περίανδρο. Παράλληλα ο Φατσέας, βρίσκει επιτέλους δουλειά ως μπίζναμαν!

Το μόνο που μένει τώρα, είναι να πείσει την Τασία να γίνουν συνεταιράκια…

Ισμήνη Αϊβάζη: Εισβάλλει στο Κολοκοτρωνίτσι! Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου θα μπει στο “Καφέ της Χαράς”!

Στα χνάρια των γονιών της είναι έτοιμη να βαδίσει η κόρη του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου, Ισμήνη. Η Μαρία Κορινθίου είναι πολύ ενεργή στο Instagram και έχει δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες με την κόρη της, που, όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.

Ειδικότερα, η 12χρονη Ισμήνη θα συμμετάσχει στη σειρά του Χάρη Ρώμα, «Το καφέ της Χαράς» και την είδηση είχε κάνει γνωστή μέσα από την πρωινή εκπομπή του Open το Σαββατοκύριακο, «Ελα Χαμογέλα», η Μαρία Κορινθίου, ενώ μετά την επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας.

«Δεν ξέρω πότε θα μπει στη σειρά η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη. Θα κάνουμε μια ακρόαση. Είναι στα σχέδιά μας να μπει ένα κοριτσάκι. Θα παίξει την εγγονή ενός βασικού χαρακτήρα του χωριού», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Έτσι λοιπόν, βλέποντας ότι η Μαρία Κορινθίου ανέβασε ένα story με τους πρώτους διαλόγους της κόρης της, καταλάβαμε πως ήρθε η ώρα να δούμε την μικρή στο αγαπημένο χωριό, το Κολοκοτρωνίτσι!

Μένει να δούμε ποιος θα είναι ακριβώς ο ρόλος της!

 

 

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.