Καφέ της Χαράς: Αυτή την ημερομηνία θα ξεκινήσει

Το Καφέ της Χαράς ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα σίριαλ του κοινού στο κανάλι του ΑΝΤ1, του οποίου οι τρεις πρώτες σεζόν της σειράς προβλήθηκαν από το 2003 έως το 2006, ενώ η τέταρτη σεζόν προβάλλεται από τις 31 Δεκεμβρίου 2019.Το σενάριο γράφουν ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά. Το καφέ της Χαράς θεωρείται…

μια από τις γνωστότερες ελληνικές σειρές που δημιουργήθηκαν ποτέ, ενώ λόγω των διαρκών επαναλήψεων για πολλά χρόνια, η σειρά αποφασίστηκε να συνεχιστεί με νέα επεισόδια και πρόσωπα. Πλέον τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κατέχουν νέοι ηθοποιοί και το σενάριο μας φυλάει όλο και περισσότερες εκπλήξεις στην εξέλιξη της πλοκής του.

Στον τέταρτο κύκλο έχουν περάσει 14 χρόνια. Το Καφέ της Χαράς έχει καταστραφεί ολοσχερώς από εμπρησμό χωρίς να υπάρχουν στοιχεία για τον ένοχο, παρά μόνο υπόνοιες. Ο Μάνος Πώποτας συναντιέται ξανά με τη Βάλια, ενώ αργότερα φτάνει στο χωριό και η μητέρα της, Χαρά. Η σειρά επικεντρώνεται στον έρωτα της Βάλιας και του Μάνου. Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι του Χάρη Ρώμα και της Ρένιας Λουϊζίδου έχουνε περάσει πλέον στους Έφη Ρασσιά και Πάρη Σκαρτσολιά.

Τα γυρίσματα της αγαπημένης μας σειράς είχαν παγώσει, λόγω της κατάστασης που επικρατούσε εξαιτίας του κορωνοϊού. Όμως μάθαμε ότι το νήμα θα ξαναπιαστεί από κει που είχε αφεθεί στην 1η Ιουνίου, όπου και θα ξεκινήσουν εκ νέου τα γυρίσματα!

Ανυπομονούμε!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου