Ισμήνη Αϊβάζη: Εισβάλλει στο Κολοκοτρωνίτσι! Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου θα μπει στο “Καφέ της Χαράς”!

Στα χνάρια των γονιών της είναι έτοιμη να βαδίσει η κόρη του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου, Ισμήνη. Η Μαρία Κορινθίου είναι πολύ ενεργή στο Instagram και έχει δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες με την κόρη της, που, όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.

Ειδικότερα, η 12χρονη Ισμήνη θα συμμετάσχει στη σειρά του Χάρη Ρώμα, «Το καφέ της Χαράς» και την είδηση είχε κάνει γνωστή μέσα από την πρωινή εκπομπή του Open το Σαββατοκύριακο, «Ελα Χαμογέλα», η Μαρία Κορινθίου, ενώ μετά την επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας.

«Δεν ξέρω πότε θα μπει στη σειρά η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη. Θα κάνουμε μια ακρόαση. Είναι στα σχέδιά μας να μπει ένα κοριτσάκι. Θα παίξει την εγγονή ενός βασικού χαρακτήρα του χωριού», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

μαρία κορινθίου,μαρία κορινθίου,μαρία κορινθίου ηλικία,μαρία κορινθίου γιάννησ αϊβάζησ,μαρία κορινθίου ρούχα,μαρία κορινθίου ινσταγκραμ,μαρία κορινθίου υψοσ,μαρία κορινθίου βιογραφικό,μαρία κορινθίου καθολική,μαρια κορινθίου κιλα

Έτσι λοιπόν, βλέποντας ότι η Μαρία Κορινθίου ανέβασε ένα story με τους πρώτους διαλόγους της κόρης της, καταλάβαμε πως ήρθε η ώρα να δούμε την μικρή στο αγαπημένο χωριό, το Κολοκοτρωνίτσι!

Μένει να δούμε ποιος θα είναι ακριβώς ο ρόλος της!

Δείτε το story της περήφανης μαμάς!

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα