ΗΣΑΠ: Πτώση άνδρα στο σταθμό του Θησείου

ΗΣΑΠ: Σοκ προκλήθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης [2/6] στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο, καθώς ένας άνδρας βρέθηκε στις γραμμές του τρένου

Σοκ προκλήθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης [2/6] στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο, καθώς ένας άνδρας βρέθηκε στις γραμμές του τρένου και αμέσως στο σημείο αυτό βρέθηκε η Πυροσβεστική.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του από τους ανθρώπους της υπηρεσίας και στο σταθμό του ΗΣΑΠ έσπευσαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα. Ο άνδρας ανασύρθηκε τραυματισμένος και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του ούτε οι συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε στις γραμμές του τρένου. Τα δρομολόγια του ηλεκτρικού διεξάγονται κανονικά.

Ολοκληρώθηκε μεταφορά τραυματισμένου άνδρα, μετά από πτώση του στις γραμμές του ηλεκτρικού στο σταθμό Θησείο και παραλαβή του από το ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 3 #πυροσβέστες με 1 όχημα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 2, 2022

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα