Ηράκλειο: Με σύριγγες στα χέρια δύο αδέρφια στο νοσοκομείο – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας

Συναγερμός σε ΕΚΑΒ και αστυνομία στο Ηράκλειο Κρήτης. Δύο αδέρφια διακομίστηκαν σε άσχημη κατάσταση, μετά από χρήση ναρκωτικών στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά στο Ηράκλειο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, καθώς και κλιμάκιο της αστυνομίας. Εντόπισαν τα δύο αδέρφια να είναι λιπόθυμα με σύριγγες χρήσης ναρκωτικών στα χέρια!
Όπως αναφέρει το Cretalive, οι δύο αδερφοί μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, με τον έναν να είναι σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία 24ωρα, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Ηράκλειο, έχοντας δίπλα τους τα σύνεργα της μοιραίας χρήσης.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου