Ηράκλειο: “Δύναμη ψυχής” από την οικογένεια χειρουργού που έφυγε από την ζωή – “Δώρο ζωής” σε 4 ανθρώπους

Την ώρα που θρηνούν την απώλεια του δικού τους ανθρώπου, βρήκαν τη δύναμη να κάνουν ένα δώρο ζωής σε άλλους συνανθρώπους τους.

Ο λόγος για την οικογένεια του αγαπητού Μανώλη Βασιλογιαννάκη, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, αφήνοντας πίσω τη σύζυγο του και ένα ανήλικο παιδί.

Η οικογένεια του Μανώλη Βασιλογιαννάκη έδωσε το «πράσινο φως» να πραγματοποιηθεί η δωρεά οργάνων του ανθρώπου τους, που έφυγε από την ζωή, σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, διαδικασία της δωρεάς οργάνων ξεκίνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου, με τη συνδρομή των γιατρών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου ενώ από την πράξη ζωής του 49χρονου Μανώλη, έγινε δωρεά του ήπατος και ενός νεφρού σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, του έτερου νεφρού στο Λαϊκό Νοσοκομείο, της καρδιάς στο Ωνάσειο Νοσοκομείο και του κερατοειδούς στο ΠΑΓΝΗ.

Όσοι γνώριζαν τον 49χρονο Μανώλη, κάνουν λόγο για έναν πολύ δοτικό άνθρωπο, ήρεμο και πάντα με έναν καλό λόγο για όλους. Ήθελε πάντα να βοηθάει και ακόμη και με το θάνατο του, χαρίζει ζωή σε 4 συνανθρώπους του, που έχουν ανάγκη.

Όλοι οι συνάδελφοι του, είναι συντετριμμένοι ενώ οι γιατροί στα δύο νοσοκομεία του Ηρακλείου, δεν μπορούν να πιστέψουν πως «έφυγε» τόσο νωρίς από κοντά τους.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου