Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Συγκλονισμένος από τον αιφνίδιο θάνατο του γιου Αργύρη Ντινόπουλου

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μίλησε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή του για τον θάνατο του γιου του δημοσιογράφου Αργύρη Ντινόπουλου.

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Συγκλονισμένος από τον αιφνίδιο θάνατο του γιου Αργύρη Ντινόπουλου.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος συγκινημένος μίλησε για τον αιφνίδιο θάνατο του γιου του δημοσιογράφου Αργύρη Ντινόπουλου δε ηλικία 35 ετών ο οποίος έφυγε από τη ζωή ύστερα από ένα σοβαρό υπογλυκαιμικό σοκ αφού έπασχε τα τελευταία χρόνια από διαβήτη τύπου Α.

«Θέλω να πω στον φίλο μου, τον Αργύρη Ντινόπουλο, πολλά συλλυπητήρια. Δεν ξέρω αν τα συλλυπητήρια μπορούν να μαλακώσουν τη ψυχή του. Έχασε χθες τον γιο του για όσους δεν το διαβάσατε. Βρέθηκε νεκρός από παθολογικά αίτια και τον βρήκε ο ίδιος ο Αργύρης…

Ένα νέο παιδί που μας είχε συγκινήσει εδώ στην εκπομπή πριν από 15 χρόνια, τον είχαμε παρουσιάσει έφηβο τότε. Του λέγαμε τότε του Αργύρη τι ωραίος είναι ο γιος του που ήθελε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό και τελικά δεν τα κατάφερε…»

Ο Βασίλης Ντινόπουλος είχε διακριθεί για τις ιδιαίτερες ικανότητες του στο άθλημα του παρκούρ ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ασχοληθεί και με την σκηνοθεσία και από χθες πολλοί είναι οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού για τηλεοπτικού χώρου που τον αποχαιρέτησαν με λόγια συγκινήσεις για τον άδικο χαμό του.

Ο πατέρας του Αργύρης Ντινόπουλος τον έψαχνε τα προηγούμενα 24ωρα αλλά επειδή ο γιος τους δεν απαντούσε στις κλήσεις του πήγε με κλειδαρά άνοιξε την πόρτα του σπιτιού στα Εξάρχεια και βρήκε τον γιο του πεσμένο στο έδαφος έχοντας χάσει τη μάχη με τη ζωή.

Ο Αργύρης Ντινόπουλος υπήρξε ένας από τους πιο διακεκριμένους και γνωστούς δημοσιογράφους του ANT1 στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού ενώ υπήρξε και υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία