Ιωάννα Τούνη: Τα γενέθλια και το φύλο του παιδιού που περιμένει

Η Ιωάννα Τούνη, η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της έχει αύριο,  Τετάρτη 10/8, γενέθλια  και όπως κάθε μανούλα ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το  μωρό της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Όπως εξομολογήθηκε σε story της στο Instagram σήμερα θα το γιορτάσει στη Χαλκιδική και αυτή θα είναι μία βραδινή έξοδος για την ίδια μετά από πολύ καιρό. Αύριο, οι φίλες της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου έχουν ετοιμάσει ένα πάρτι για να μάθουν όλοι μαζί το φύλο του μωρού.

«Γεια, τι κάνετε; Εγώ ετοιμάζω σιγά – σιγά τα πράγματα μου για Χαλκιδική. Και θα το ρίξω τόσο πολύ έξω, γιατί έχω γενέθλια αύριο. Οπότε σήμερα το βράδυ, θα βγω για ποτό μετά από μήνες. Μη φανταστείτε τώρα κάνα ποτό τρομερό, παππουδοκατάσταση. Θα φτιαχτώ, έχω πάρει και φορεματάρα ειδικά για σήμερα, οπότε θα τη βάλω που να ξερνάω 10 φορές στον δρόμο… Θα πάω και θα το ευχαριστηθώ» ανέφερε αρχικά η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη.

Και συνέχισε: «Εν τω μεταξύ, έχω πάρα πολύ άγχος γιατί αύριο μου έχουν οργανώσει οι φίλες μου gender reveal, αυτή η αμερικανιά που κάνουν για να μάθεις αν το παιδάκι σου είναι αγόρι ή κορίτσι. Δεν ξέρει κανείς εκτός από τη Λένια που ενημερώθηκε από τη γυναικολόγο μου για να το οργανώσει. Τι λέτε να είναι; Αγόρι ή κορίτσι; Εγώ κορίτσι θέλω. Σαν τρελή θέλω κορίτσι, τόσο πολύ που έχω πει στους φίλους μου “κορίτσι, κορίτσι”. Ο Δημήτρης θέλει αγόρι».

Συντάκτης: Newsroom

Η Ιωάννα Τούνη περιγράφει την εγκυμοσύνη της ως δύσκολη, αφού διάφορα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει έχουν αλλάξει πολύ τη ζωή της

Η Ιωάννα Τούνη έχει όμως στο πλευρό της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ο οποίος την στηρίζει καθημερινά, ενώ την βοηθά και στις δουλειές του σπιτιού της. Πρόσφατα μάλιστα ανέλαβε να σκουπίσει το σαλόνι της με την ηλεκτρική σκούπα. Με την Ιωάννα να τον πειράζει και να τον βιντεοσκοπεί.

Το βίντεο αυτό το δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, όπως άλλωστε κάνει και με πολλές λεπτομέρειες από την καθημερινότητά της.

Στο story που ανέβασε φαίνεται να του λέει ότι ύστερα από δύο ημέρες καθαριότητας ακόμη δεν κατάφερε να βάλει σε μία τάξη στο σπίτι τους.

«Για να καταλάβετε πόσο ακατάλληλος είναι συμμαζεύει από προχτές και το σπίτι είναι ακόμα έτσι». Είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Θα φύγω να σε παρατήσω να δω τι θα κάνεις» απάντησε με χιούμορ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Μια χαρά θα είμαι». Του απάντησε.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Η πρώτη έξοδος μετά από καιρό

Η Ιωάννα Τούνη αυτό το διάστημα ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του γιατρού της για να έχει μια ομαλή εγκυμοσύνη. Προσπαθεί να αποφεύγει την έκθεση στις υψηλές θερμοκρασίες και τις άσκοπες μετακινήσεις. Για τον λόγο αυτό για αρκετό διάστημα δεν βλέπαμε δημοσιεύσεις από εξόδους της.

Ωστόσο το απόγευμα της Πέμπτης βγήκε για λίγο με τον καλό της φίλο Steve  και δημοσίευσε δύο βίντεο από την βόλτα τους.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

 

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία