Ιωάννα Τούνη: Ποια ημερομηνία έκανε σχέδιο στα νύχια της; Τι σημαίνει για την ίδια;

Το όνομά της είναι συνυφασμένο με το πιο θεϊκό κορμί της Ελλάδας. Εκτός όμως από αυτά, η Ιωάννα Τούνη είναι και μία άκρως επιτυχημένη επιχειρηματίας, που αυτή τη στιγμή διατηρεί δύο εταιρείες ταυτόχρονα. Μαζί με την κολλητή της φίλη Στέλλα Πάσσαρη, έχουν ιδρύσει μαζί την εταιρεία ρούχων Βubblegun, ενώ έχει μόνη της εταιρεία με γυαλιά ηλίου με το όνομα Ranjers.

H Ιωάννα δεν είναι από τις γυναίκες που κάθονται και τα περιμένουν όλα έτοιμα, αλλά παλεύουν για αυτό που θέλουν, συντηρούν μόνες τους τον εαυτό τους, ακόμα και αν έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για το ποιόν της εργασίας της.

Έχει σπουδάσει παιδαγωγικά, αλλά δεν άσκησε ποτέ αυτό το επάγγελμα, καθώς την κέρδισε η μόδα. Έτσι αποφάσισε και σπούδασε Fashion Designer και πλέον έχει φτάσει εκεί που γνωρίζουμε όλοι.

The Bachelor: ΟΡΙΣΤΙΚΟ τέλος για την Νικολέτα Τσομπανίδου και τον Παναγιώτη Βασιλάκο-Ανακοίνωσε κι επίσημα τον χωρισμό τους! (video)

ιωαννα τουνη,ιωαννα τουνη,ιωαννα τουνη υψοσ,ιωαννα τουνη συντροφοσ,ιωαννα τουνη καταγωγη,ιωαννα τουνη instagram,ιωαννα τουνη σχεση,ιωάννα τούνη ηλικια,ιωαννα τουνη βιογραφικο,ιωαννα τουνη αλβανια

Στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μέτρα 793 χιλιάδες followers τους οποίους πάντα φροντίζει να τους ευχαριστεί. Έχει χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία στο Instagram, που την κατατάσσει στις πιο επιτυχημένες Influencers της Ελλάδας.

Όμορφη γυναίκα, με ταπεραμέντο, μαγνήτισε από την πρώτη στιγμή σχεδόν όλα τα βλέμματα. Έχει μαγέψει το κοινό με τις εκρηκτικές της επιλογές, που αναδεικνύουν στο έπακρο τα πλουσιοπάροχα προσόντα της.

Αυτή τη φορά είδαμε πως έφτιαξε τα νύχια της, στα οποία έγραψε…..

πάνω την ημερομηνία γέννησής της!

Δείτε εδώ:

ιωαννα τουνη,ιωαννα τουνη,ιωαννα τουνη υψοσ,ιωαννα τουνη συντροφοσ,ιωαννα τουνη καταγωγη,ιωαννα τουνη instagram,ιωαννα τουνη σχεση,ιωάννα τούνη ηλικια,ιωαννα τουνη βιογραφικο,ιωαννα τουνη αλβανια

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία