Ιωάννα Τούνη: Έτσι εξέφρασε τι βαθιά της θλίψη-Δείτε τι της συνέβη…

Η Ιωάννα Τούνη είναι ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν από το πρώτο κύκλο του My Style Rocks και ήρθε για να μείνει! Έχει εκατομμύρια followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάθε της νέα ανάρτηση προκαλεί πανικό από σχόλια. Είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα με εξαιρετικά σαγnνευτικό κοpμί και τις απόλυτες αναλογίες.

Πρόσφατα είχε δημιουργηθεί σάλος γύρω από το όνομα της εξαιτίας ενός ροz βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο από πρώην της και έσπειρε πανικό από σχόλια στα social media. Μάλιστα έγινε και η αφορμή να χαλάσει η φίλια της Ιωάννας με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, με την οποία διατηρούσαν και επαγγελματικές σχέσεις. Η Βρισηίδα βρέθηκε με τον πρώην σύντροφο της Τούνη, ο οποίος δημοσίευσε το βίντεο και η Ιωάννα φυσικά και εύλογα το θεώρησε μεγάλη προσβολή για την φιλία τους.

ιωαννα τουνη,ιωαννα τουνη,ιωαννα τουνη instagram,ιωαννα τουνη συντροφοσ,ιωαννα τουνη υψοσ,ιωαννα τουνη καταγωγη,ιωαννα τουνη γιαννησ σιδερακησ,ιωαννα τουνη ινσταγκραμ,ιωαννα τουνη βιογραφικο,ιωάννα τούνη ηλικια

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, όπου σχολιάζει με πολύ χιούμορ το σάλο που έγινε γύρω από αυτό το γεγονός το οποίο ξεπέρασε τελείως.

Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε…

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία