Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ποζάρουν στα χιόνια με τον νεογέννητο γιο τους

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έχει κάνει και επίσημα την εμφάνιση της και δεν είναι λίγες οι περιοχές στην Αττική που έχουν ντυθεί στα λευκά.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν μετακομίσει στην Πεντέλη και το πρωί που ξύπνησαν είδαν τα πάντα χιονισμένα! Με το που επέστρεψε ο παρουσιαστής από τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις, άρχισε να παίζει στα χιόνια με τη γυναίκα της ζωής του και τον γιο τους.

Μάλιστα, το ζευγάρι δεν δίστασε να μοιραστεί οικογενειακές φωτογραφίες από την εξόρμησή του στο χιονισμένο δάσος δίπλα στο σπίτι του. Η Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο μικρός πόζαραν ως οικογένεια στα χιόνια, πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

2 3 4 5 6 7 8 9

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου