Ιωάννα Τούνη: «Δεν μπορώ να διανοηθώ πόση κακία μπορεί να δεχτεί μία γυναίκα…»

Την οξεία αντίδραση της Ιωάννας Τούνη προκάλεσαν  ενοχλητικά μηνύματα που έλαβε από χρήστες των κοινωνικών δικτύων λόγω της εγκυμοσύνης της.

Η instagrammer Ιωάννα Τούνη ζήτησε από όλους να σεβαστούν την ίδια και την ιδιωτικότητά της.

Μιλώντας στους ακόλουθούς της μέσα από stories τόνισε: «Εγώ είμαι σπίτι όπως συνήθως τον τελευταίο καιρό, γιατί γενικά δεν μπορώ να κάνω πάρα πολλά πράγματα, αφού περνάω μία ζόρικη εγκυμοσύνη.

Πάνω σε αυτό ήθελα να σας μιλήσω. Πριν από κάποιες μέρες, πριν σας πω ότι είμαι έγκυος, είχαν βγει άπειρα δημοσιεύματα και ανέφεραν τα χίλια μύρια.

Πολλοί από εσάς με ρωτούσατε χιλιάδες πράγματα, όμως εγώ δεν ήμουν σε φάση ψυχοσωματικά να απαντήσω σε τίποτα.

Όταν ένοιωσα έτοιμη, πήρα τον χρόνο μου, έκανα τις εξετάσεις που ήθελα να κάνω για το μωράκι μου, για να δω σε τι κατάσταση βρισκόμαστε.

Μόλις ένιωσα ασφαλής σαν μανούλα και θέλησα να ανακοινώσω κάτι τόσο σοβαρό, όπως μία εγκυμοσύνη, το έκανα με τη φωτογραφία που δημοσίευσα πριν από λίγες ημέρες».

Στη συνέχεια, έκανε αναφορά σε μηνύματα που δέχτηκε: «Εκείνη τη στιγμή είχα λάβει άπειρα μηνύματα και από γυναίκες και από άντρες, του τύπου “Έβαλες βυζιά, πως είσαι έτσι”, “Έχεις κατακράτηση”, “Παίρνεις κορτιζόνες”, “Γιατί πρήστηκες” και άλλα.

Παιδιά τι κάνετε, πάτε καλά; Καμία γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει λογαριασμό για το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο σώμα της, ακόμα και αν τυχαίνει αυτή η γυναίκα να είναι influencer ή celebrity.

Εγώ μέχρι το εμβρυάκι μου να γίνει τριών μηνών και να κάνω τις βασικές εξετάσεις, δεν το είχα πει ούτε στους πιο κοντινούς μου ανθρώπους.

Για ποιο λόγο πρέπει να υποχρεωθώ να το ανακοινώσω σε εσάς. Είναι θέμα υγείας. Δεν ξέρω πως τα έχετε στο μυαλό σας».

Και η Τούνη κατέληξε σημειώνοντας, μεταξύ άλλων: «Δεν μπορώ να διανοηθώ πόση κακία μπορεί να δεχτεί μία γυναίκα, που ενδέχεται να πάρει λίγο έξτρα βάρος ή να “πρηστεί” για ορμονικούς ή μη λόγους …

Οι υπόλοιποι άνθρωποι δημοσιογράφοι ή μη, οφείλουν να σεβαστούν την επιλογή για λίγη ιδιωτικότητα σε κάτι τόσο εύθραυστο και σοβαρό.

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει στην υγεία της μαμάς και του μωρού… Για όνομα. Διάσημοι ή άσημοι, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία