Ιωάννα Παππά: «Είδα το παιδί μου στον ύπνο μου πριν μάθω ότι είμαι έγκυος»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ιωάννα Παππά.

Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Ψηλά από τη Γέφυρα» στο θέατρο Βεάκη, μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, όπου μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε μία «μεταφυσική» εμπειρία που είχε με ένα «προφητικό» όνειρο.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παππά αποκάλυψε πως, λίγες ημέρες πριν μάθει πως είναι έγκυος για πρώτη φορά, είδε το παιδί της στον ύπνο της.

«Έχω μία αίσθηση μερικές φορές ότι κάτι μπορεί να συμβεί σε έναν διπλανό μου άνθρωπο. Έχω μία διαίσθηση συνήθως για άσχημα πράγματα. Έχει επιβεβαιωθεί αλλά όχι πολλές φορές. Αυτό ήταν το πιο όμορφο που μου συνέβη» δηλώνει η Ιωάννα Παππά.

«Ήταν έγκυος η κουνιάδα μου. Δεν το ‘ξερα ότι θα γεννήσει εκείνη την ημέρα και το προηγούμενο βράδυ είδα ένα όνειρο: ένα μωράκι, ξανθό με μπουκλίτσες, πολύ χαρούμενο, που έβγαζε μπουρμπουλήθρες μέσα σε νερό» περιγράφει η ηθοποιός.

«Λέω στον Κώστα: η Λένα θα γεννήσει σήμερα, γιατί είδα ένα μωρό. Γέννησε η Λένα και μετά από λίγες μέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος. Κι έτσι κατάλαβα ότι το όνειρο ήταν μάλλον για μένα. Ίσως ένιωσα ότι κάτι συμβαίνει στο σώμα μου, δεν ξέρω» καταλήγει η Ιωάννα Παππά

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου