Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Συνοδοιπόρο στη ζωη πρέπει να εχουμε την ελπίδα»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Μία νέα ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε μία νέα ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.  Η γυναίκα που έβγαλε τη μάσκα και καθήλωσε το κοινό με το θάρρος και την ειλικρίνειά της στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, «Πρωταγωνιστές» έστειλε ένα ακόμα μήνυμα δύναμης στο κοινό της, μέσω των social media και υπενθύμισε πως σήμερα η συνέντευξή της θα προβληθεί σε επανάληψη στον Alpha.

Αν και η φωτογραφία, που ανάρτησε τη δείχνει σε μία ενδεχομένως δύσκολη στιγμή, στη λεζάντα της δημοσίευσής, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τονίζει τη σημασία της «ελπίδας» στη ζωή ενός ανθρώπου. Όπως εξηγεί, μετά την επίθεση με το βιτριόλι, μόνο με την ελπίδα κατάφερε να ξεπεράσει τον πόνο και τη στεναχώρια.

H ανάρτηση

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Συνοδοιπόρο στη ζωη πρέπει να εχουμε την ελπίδα.. για να καταφέρνουμε να ξεπερνάμε στεναχώριες, κλάματα, χειρουργεία… για να σηκωνόμαστε ξανά μετά την πτώση. Αν έχεις φίλους και ανθρώπους που σε αγαπάνε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Ο Σταύρος λέει πως “Η συνωμοσία του καλού κανει θαύματα”. Ένα τέτοιο θα δούμε ξανά απόψε με την επανάληψη της εκπομπής “Πρωταγωνιστές”».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα