Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτογραφία της χωρίς τη μάσκα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με μεγάλα αποθέματα ψυχής, δίνει ξανά μαθήματα ζωή.

Η γυναίκα, η ζωή της οποίας από τη μια στιγμή στην άλλη μετατράπηκε σε εφιάλτη, αφήνοντας σημάδια στην ψυχή και στο κορμί από την επίθεση με βιτριόλι, την Τετάρτη έκανε την αποκάλυψή της και ξανασυστήθηκε στον κόσμο, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης και θαυμασμού.

Λίγο  πριν από την εκπομπή «Πρωταγωνιστές», στην οποία η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίζεται για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα της, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανήρτησε στο Instagram, μία νέα φωτογραφία της χωρίς της προστατευτική μάσκα της.

Στη χθεσινή ανάρτησή της, όπου έκανε και την πρώτη εμφάνισή χωρίς τη μάσκα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγραψε στη λεζάντα:

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση.

Σας ευχαριστώ που δύο χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά τον φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα.Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα «την αποκάλυψη της Ιωάννας» όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα