Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ερωτευμένη ξανά – Το νέο κεφάλαιο στη ζωή της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η ιστορία της οποίας συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι, που παραλίγο να της στερήσει τη ζωή, και δύο χρόνια τώρα δίνει τη δική της μάχη για να την κερδίσει πίσω. Μόλις πρόσφατα, η Ιωάννα συγκλόνισε με το θάρρος και τη δύναμη να “ξανασυστηθεί” αποκαλύπτοντας το πρόσωπό της σημαδεμένο από το τοξικό υγρό χωρίς φόβο, με την εμφάνισή της στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές».

Η Ιωάννα όμως δεν είναι πια μόνη, στην προσωπική ζωή της. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο «Ε.Τ.» της Κυριακής, είναι ερωτευμένη ξανά με έναν άνθρωπο ο οποίος της συμπαραστέκεται στον επίπονο δρόμο της αποκατάστασης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών ενώ υπήρξε ένα σημαντικό διάστημα μέχρι η Ιωάννα να εμπιστευτεί τον άνθρωπο αυτό. Είναι αρκετές φορές που εκείνος τη συνοδεύει σε θεραπείες που κάνει ή στα ιαματικά λουτρά στο Λουτράκι όπου πηγαίνει συχνά. Η ίδια έχει αποφύγει να μιλήσει για τον σύντροφό της ενώ τον γνωρίζουν μονάχα οι στενοί φίλοι της και η οικογένειά της.

Αποθεραπεία

Η Ιωάννα έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής σε 11 χειρουργεία, ενώ συνεχίζει θεραπείες στο σπίτι της και στο νοσοκομείο. Από το Θριάσιο βγήκε στις 12 Αυγούστου 2020, ύστερα από 85 ημέρες παραμονής εκεί. Στο τελευταίο χειρουργείο, πριν από περίπου ένα μήνα, υπήρξε μια σοβαρή επιπλοκή, η οποία έφερε την αποκατάσταση πίσω χρονικά, όπως είπε στον «Ε.Τ.» η γιατρός της Μαρία Καλοφώνου: Όπως εξήγησε θα χρειαστούν και άλλα χειρουργεία ενώ συνεχίζονται οι θεραπείες στο σπίτι, αλλά και οι υδροθεραπείες. Παράλληλα, η Ιωάννα επισκέπτεται και ιαματικά λουτρά που, μαζί με το ιατρικό μασάζ, βοηθούν στη βελτίωση της σκληρότητας των ουλών. Είναι μια θεραπεία που η Ιωάννα Παλιοσπύρου επαναλαμβάνει μια φορά την εβδομάδα σε κέντρο ευεξίας στην Αθήνα ή στο Λουτράκι και όποτε χρειαστεί και μπορεί πηγαίνει και στη Γαλλία.

Παρούσα στο pod.gr η Ιωάννα Παλιοσπύρου 

Από τον Δεκέμβριο του 2021 η Ιωάννα έχει τη δική της στήλη στο pod.gr δηλώνοντας «παρούσα» και πάλι στη ζωή. Εκεί φιλοξενεί πρόσωπα που κατάφεραν να ξαναγεννηθούν μετά από ένα τραυματικό γεγονός, να δώσουν και πάλι νόημα στη ζωή τους και να αποτελέσουν πρότυπο και στήριγμα για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα