Ιωάννα Μαλέσκου: Το μυστικό ραντεβού με το Star και η φύγη από τον ΣΚΑΪ

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήρθε με φόρα από την Κρήτη για να κατακτήσει την τηλεοπτική πραγματικότητα της πρωτεύουσας όμως στην πορεία φαίνεται τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.

Ιωάννα Μαλέσκου: Το μυστικό ραντεβού με το Star της παρουσιάστριας και η φύγη από τον ΣΚΑΪ

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα πολλές φορές το επίκεντρο σφοδρών συγκρούσεων με άλλους παρουσιαστές αλλά και με πρόσωπα  του καλλιτεχνικού χώρου χωρίς αυτό να της προσδώσει τίποτα στον πίνακα τηλεθέασης.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης αφού το τελευταίο διάστημα βλέπει ότι ο ΣΚΑΪ κάνει σαν να μην υπάρχει με την ίδια να προσπαθεί να βρει εναλλακτική λύση για την τηλεοπτική σεζόν που έρχεται μετά το καλοκαίρι.

Και μπορεί τα πράγματα με το Οpen ναυάγησαν πριν καλά-καλά ξεκινήσουν όμως το τελευταίο διάστημα γίνεται ιδιαίτερο pressing από τη μεριά του Star ώστε η παρουσιάστρια να πει το ναι και να ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι τένοντες του καναλιού της Κηφισιάς θέλουν να ενεργοποιήσουν ξανά την πολύ πρωινή ζώνη την οποία είχε αναλάβει πριν από μερικά χρόνια η Ελεονώρα Μελέτη και κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Στο πρόσωπό της Ιωάννας μαλέσκου αυτή τη στιγμή βλέπουν μία παρουσιάστρια που θα μπορούσε να σταθεί και σε θέματα αμιγώς είδη ειδησεογραφικής επικαιρότητας αλλά και να υπηρετήσει όπως πολύ καλά ξέρει και το lifestyle.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι σχέσεις της με τον ΣΚΑΪ πάνε από το κακό στο χειρότερο με την ίδια να αντιλαμβάνεται ότι και λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή της εδώ και μήνες δεν μπορεί να διαπραγματευτεί πολλά πράγματα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ούτε να απαιτήσει αλλαγές στο συμβόλαιο της.

Η εκπομπή love.it τους τελευταίους μήνες βρίσκεται τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας στην τελευταία θέση του πίνακα τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη σημειώνοντας ποσοστά ακόμα και κάτω του 5%.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία