Ηλίας Βαλάσης: Πως είναι τώρα ο πρώην παίκτης του Survivor

Ήταν ο πρώτος παίκτης που μας έκανε να καταλάβουμε την δύναμη των ριάλιτι και της έντασης που μπορεί να σου προσφέρει ένα παιχνίδι σαν το Survivor. Μπορεί να έχουν περάσει δεκαέξι χρόνια πέρασαν από τη συμμετοχή του Ηλία Βαλάση στο πρώτο Survivor.Ο παίκτης που συμμετείχε σε ένα από τα πρώτα μεγάλα ριάλιτι ήταν από τους πιο δημοφιλείς και μίλησε……….

μετά από πολλά χρόνια για εκείνη του την εμπειρία.

Ο πρώην βατραχάνθρωπος εξομολογήθηκε πως έπαιζε έναν ρόλο, δεν ήταν ο πραγματικός εαυτός του και έφτασε να ουρλιάζει και να φωνάζει στην παραλία.

«Μπήκα στο Survivor γιατί ένα παιδί είχε ανάγκη και τα λεφτά ήταν πολλά. Προσπάθησα να κρύψω τα κακώς κείμενα του εαυτού μου, επιμελώς όμως προσπάθησα. Υπήρχαν στιγμές που ήμουν τυχερός που δεν έπαιρναν οι κάμερες.

Ήταν στιγμές που εκτροχιάστηκα, έκανα πράγματα που αν τα γνώριζε ο κόσμος δεν νομίζω να ήταν και τόσο πολύ μαζί μου. Έκανα έκτροπα. Πάντα ξέρεις ότι αυτό που λες γράφεται, ακούγεται. Εγώ “έπαιξα” έναν τύπο, δεν ήμουν εγώ. Ούρλιαζα κάποιες στιγμές στην παραλία, φώναζα. Ήταν κάποιοι που με βλάψανε πολύ στην ψυχή μου και η συμπεριφορά τους απέναντί μου δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Σε κάποιους άφησε ψυχολογικά όλο αυτό. Στο δικό μας παιχνίδι δεν υπήρχε ερωτική σχέση. Το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν τι θα βρούμε να φάμε. Ήμασταν όλοι γυμνοί όλη μέρα και κανένας δεν σκέφτηκε ερωτικά κανέναν».

via

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια