Ηλίας Μαμαλάκης: «Στην πείνα μου δεν θα φάω ταρτάρ, αλλά ψωμί, τυρί και ντομάτα»

«Έχω φάει σε πολύ ακριβά εστιατόρια στο εξωτερικό, αλλά στα ύστερα της ζωής μου θέλω να φάω κλασική ελληνική κουζίνα» ανέφερε

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Ο γνωστός μάγειρας μίλησε στην εκπομπή «Mega Kαλημέρα» και αρχικά, αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος του κριτής από το MasterChef.

«Από τους τρεις κριτές του MasterChef πιο κοντά μου είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Είναι πιο πραγματιστής. Έχω πει καλά πράγματα για το MasterChef και πολύ καυστικά για τις αντιδράσεις κάποιων παικτών», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα εστιατόρια στα οποία έχει φάει, ενώ τόνισε πως όταν πεινάει, δεν αναζητά «ιδιαίτερες» γεύσεις, αλλά αρκείται σε ψωμί, τρυί και ντομάτα.

«Έχω φάει σε πολύ ακριβά εστιατόρια στο εξωτερικό, αλλά στα ύστερα της ζωής μου θέλω να φάω κλασική ελληνική κουζίνα. Στην πείνα μου δεν θα φάω ταρτάρ, αλλά ψωμί, τυρί και ντομάτα. Στην Αφρική μου έφεραν να φάω κροκόδειλο. Δοκίμασα, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου», δήλωσε.

Αναφορικά με την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, ο Ηλίας Μαμαλάκης είπε: «Έχει λήξει η τελευταία μου περιπέτεια. Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου κι ας ήμουν στην εντατική. Το πενταήμερο αυτό μου άφησε σημάδια. Μια μελαγχολία, έναν φόβο. Ζήτησα τη βοήθεια ενός ψυχιάτρου. Δεν έχω κάνει όλα αυτά που ήθελα να κάνω, έχω εκκρεμότητες».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου