Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φόρεσε το πιο τέλειο καλοκαιρινό σκουλαρίκι-Νέα τάση που θα συζητηθεί!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία από τις πιο λαμπερές και πανέμορφες κοπέλες που έχουμε δει στην τηλεόραση. Διαθέτει μια λάμψη και μια φρέσκια νεανικότητα, που μας κάνει να “κολλήσουμε” μαζί της. Πριν από κάποιους μήνες έγινε 32 και δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Η κοπέλα αυτή φαίνεται για πολύ μικρότερη!

Η πανέμορφη Ηλιάνα λοιπόν είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ, ενώ σίγουρα αυτό το διάστημα όλα της πάνε κατ’ ευχήν! Εξαιρετική επαγγελματίας, εκπέμπει πάντα φως, ευαισθησία, αλλά και χιούμορ, κάτι που σίγουρα είναι μεγάλο προσόv εξίσου.

Επίσης απ’ ότι φαίνεται έχει βρει την αγάπη στο πρόσωπο του γνωστού μουσικού SNIK και πλέουν και οι δύο σε πελάγη ευτυχίας.

liki

Το επιτυχημένο μοντέλο απολαμβάνει τις διακοπές του στην Μύκονο μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου και την κολλητή της φίλη Βασιλική. Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση ήταν το υπέροχο καλοκαιρινό της σκουλαρίκι!

Δείτε την και θα καταλάβετε!

ScreenHunter 2488

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου