Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτσι κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι-Α ρε τυχερέ Snik!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, παρουσιάστρια του «Pop Up» επιλέγει να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο της πίνοντας πρωινό καφέ στο μπαλόνι με τις ιδιαίτερες πιτζάμες της. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφία στο Instagram που μας δείχνει να απολαμβάνει τον πρωινό καφέ στο μπαλκόνι με τις φίλες της από «απόσταση».

Στην ανάρτηση της έγραψε: «Σάββατο σημαίνει ήλιος, ξεκούραση και πρωινός καφές στο μπαλκόνι με τις φίλες, έστω και από απόσταση».

Ούτε Ζυγούλη ούτε Παπαγεωργίου! Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στον νέο κύκλο του GNTM!

Θα λέγαμε πώς της την έφερε ο καιρός γιατί είναι βροχερός, παρόλα αυτά μπορεί να απολαύσει τον πρωινό καφέ της. Δεν σταθήκαμε όμως τόσο εκεί όσο στις πιτζάμες της. Οι οποίες μπορεί με μια πρώτη όψη να δείχνουν απλές, (κλασική γραμμή με ασπρόμαυρα καρό κουτάκια) αλλά αυτό που τις κάνει ιδιαίτερες είναι τα μαύρα φτερά που έχει στα μανίκια και στα μπατζάκια.

ηλιανα παπαγεωργιου,ηλιανα παπαγεωργιου εκπομπη,ηλιανα παπαγεωργιου κιλα,ηλιανα παπαγεωργιου βαροσ,ηλιανα παπαγεωργιου τηλεθεαση,ηλιανα παπαγεωργιου pop up,ηλιανα παπαγεωργιου ινστα,ηλιανα παπαγεωργιου γαμοσ,ηλιανα παπαγεωργιου ηλικια

Καφέ της Χαράς: Μία επιστροφή στο Κολοκοτρωνίτσι θα φέρει ΜΕΓΑΛΗ αναστάτωση σε όλους-Ένας ρόλος ΕΚΠΛΗΞΗ!

Όπως και να έχει είναι πάρα πολύ εντυπωσιακή! Τυχερός ο Snik!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.