Ιφιγένεια Τζόλα: ξεκαθαρίζει αν είναι ζευγάρι με τον Διονύση Παπανδρέου

Η Ιφιγένεια Τζόλα ήταν καλεσμένη στο Night Out του Mega και μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής από πολύ μικρή ηλικία και για την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει ο ρόλος της στη Γη της Ελιάς

Η Ιφιγένεια Τζόλα άντεξε το «Θάρρος ή αλήθεια» και τη φάρσα του οικοδεσπότη, ενώ απάντησε διφορούμενα στην ερώτηση αν είναι ζευγάρι με τον Διονύση Παπανδρέου.

Ποιον θεωρεί πιο όμορφο από τη Γη της Ελιάς;

«Αυτόν που έχω συνηθίζει είναι ο Διονύσης Παπανδρέου, τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και είναι εξαιρετικό παιδί», απάντησε. Ενώ στην ερώτηση αν θα μπορούσε να είναι ζευγάρι μαζί του, είπε:

«Όλα είναι δυνατά να συμβούν στη ζωή μας». Το τελευταίο ραντεβού που βγήκε ήταν πριν από δύο μήνες και «Από ότι φάνηκε πήγε καλά», δήλωσε.

Η Γη της Ελιάς

«Η συνεργασία με την παραγωγή του Ανδρέα Γεωργίου ήταν για εμένα ένα τεράστιο δώρο, για το οποίο είμαι ευγνώμων. Η συνεργασία προέκυψε γιατί μια φίλη της μητέρας μου. Είχε ακούσει ότι γινόταν ένα κάστινγκ και ήξερε ότι εγώ ασχολούμαι με την υποκριτική, με ενημέρωσε και πήγα. Ύστερα από τρεις δοκιμαστικές σκηνές ήρθε ο ρόλος στις 8 Λέξεις. Εκεί όπου βρήκα εξαιρετικούς ανθρώπους, που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Έμαθα πάρα πολλά και τους νιώθω τόσο πολύ κοντά μου, που για εμένα είναι τόσο ιδανικές και τέλειες αυτές οι συνθήκες που είναι ένα όμορφο όνειρο το οποίο διαρκεί 3,5 χρόνια», δήλωσε για τη συνεργασία της με τον πετυχημένο δημιουργό.

«Είναι ένας ρόλο τελείως διαφορετικός από τους προηγούμενους, οπότε δοκίμασα τον εαυτό μου σε κάτι ακόμα. Ταυτόχρονα ότι είχα και έχω να ενσαρκώσω έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, με πεισμώνει στο να εξελιχθώ. Μου δίνει μεγάλη χαρά γιατί βλέπω και την ανταπόκριση του κόσμου. Απολαμβάνω την επιτυχία του ρόλου και της σειράς και πέρα από το προσωπικό κομμάτι, είναι τόση πολλή η αγάπη του κόσμου που με συγκινεί»

φωτογραφία: Instagram – @ifigenia_tzola

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία