ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Συγκινητική ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά για τον πατέρα της

Αν ζούσε σήμερα ο Γιώργος Γεννηματάς θα γινόταν 80 ετών. Για να τον τιμήσει η κόρη του και πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.
«30 Ιουνίου 2019, 80 χρόνια από τη γέννηση του Γιώργου Γεννηματά. Ταξιδεύοντας για την Κρήτη φέρνω στη μνήμη μου τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε στις εκλογές του 1993, στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο», αναφέρει στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση δεν είναι τυχαία καθώς η κ. Γεννηματά ξεκίνησε περιοδεία στη Κρήτη και τη Δευτέρα το βράδυ θα μιλήσει στο Αρκαλοχώρι έξω από το Ηράκλειο.
Εκεί ο Γιώργος Γεννηματάς είχε πραγματοποιήσει τη τελευταία του πολιτική ομιλία πριν επιδεινωθεί η υγεία του.
«Η πλατεία ήταν κατάμεστη, με δυσκολία ανοίξαμε τις πόρτες του αυτοκινήτου και μόλις άρχισε να μιλάει, σείστηκε το Ηράκλειο. ΠΑΣΟΚ, ΕΛΛΑΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», αναφέρει η κ. Γεννηματά . Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε στις εκλογές τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, που παρέδιδε τότε μια Ελλάδα σε κρίση.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Γεννηματάς, ως υπουργός Εθνικής Οικονομίας, πέτυχε να βάλει τις βάσεις για την οικονομική πολιτική που οδήγησε τη χώρα στην ένταξη στην ΟΝΕ εξασφαλίζοντας παράλληλα εργασιακή ειρήνη» προσθέτει η κ. Γεννηματά και συνεχίζει:
«Το θετικό έργο της παράταξης μας έχει σφραγίδα ανεξίτηλη. Κανείς δεν μπορεί να παραχαράξει την ιστορία. Η προοδευτική μας ταυτότητα είναι η περηφάνια μας. Ο τόπος χρειάζεται και τώρα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής».
 

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια