ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Καθηγήτρια στα θρανία ως… μαθήτρια – 19.084 μόρια για νεαρή Μαθηματικό

«Όταν θέλεις να πετύχεις το όνειρό σου, τίποτα δεν σε σταματά»σκέφθηκε η Παναγούλια Αθανασία από το Παλαιοχώρι Γαστούνης και το πέτυχε.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ”Πατρίς”, η Αθανασία 25 ετών που μετακινείται μεταξύ Αθηνών και Γαστούνης απόφοιτος Μαθηματικής σχολής Αθηνών δεν δίστασε να επιστρέψει στα θρανία να διαγωνισθεί και να πετύχει 19.084 μόρια (τομέας Οικονομίας Πληροφορικής) κάνοντας για δεύτερη φορά περήφανους τους καθηγητές της στο Λύκειο Γαστούνης. Αγρότες και οι δύο γονείς της την στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις στο όνειρό της, όπως και ο αστυνομικός αδελφός της.

«Έδωσα για 2η φορά και δεν μπορώ να πω πως είχα άγχος αφού και λόγω επαγγέλματος, καθηγήτρια μαθηματικών, έχω βιώσει τα συναισθήματα του εξεταζόμενου και του καθηγητή. Δεν κρύβω όμως ότι ήταν δύσκολα και κουράστηκα. Επί ένα χρόνο δίδασκα μαθηματικά σε φροντιστήριο στην Αθήνα. Το όνειρό μου όμως ήταν από μικρή άλλο και το πετυχαίνω όπως πιστεύω στα 25 μου χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου που με στήριξαν και με στηρίζουν και σε αυτή μου την προσπάθεια».
Η καθηγήτρια και εκ νέου σε λίγο καιρό φοιτήτρια έχει κάθε λόγο να χαλαρώσει και να περάσει ένα ήσυχο καλοκαίρι.

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια