ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Η Δήμητρα στον τελικό μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα

Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι αυτή που ψηφίστηκε από το κοινό να περάσει στον μεγάλο τελικό του Survivor 3 μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα. Αρχικά, αποκλείστηκε η Αφροδίτη, με την αγωνία να χτυπάει… κόκκινο.
Η Δήμητρα, μαζί με τον Νίκο Κοσμά, περίμεναν να ακούσουν από τα χείλη του Σάκη Τανιμανίδη ποιος από τους δύο θα περάσει στην επόμενη και τελική φάση, με τη γυναίκα της παρέας να είναι αυτή που κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού.

Υπενθυμίζεται ότι, το πρόγραμμα μεταδίδεται ζωντανά και στις δυο χώρες, με τους δυο παρουσιαστές να προσπαθούν να… καλύψουν τα όποια κενά δημιουργούνται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Οι Έλληνες παίκτες περίμεναν με αγωνία να μάθουν το ποιος θα βρίσκεται απέναντι από την Κατερίνα, των ώρα που οι Τούρκοι ζούσαν τον δικό τους ημιτελικό.
Δήμητρα Βαμβακούση, Αφροδίτη Σκαφίδα και Νίκος Κοσμάς περίμεναν με αγωνία ποιος από τους τρεις θα βρεθεί στον τελικό, με την πρώτη να ακούει το όνομά της από τα χείλη του παρουσιαστή του Survivor.

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια