ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Η 11χρονη Σπυριδούλα χρειάζεται τη βοήθειά μας για να νικήσει τον καρκίνο

Ένα κοριτσι μόλις 11 ετών παλεύει με τον καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια και δεν το βάζει κάτω, όποιο εμπόδιο κι αν βρεθεί στο δρόμο της.
Είναι η γελαστή Σπυριδούλα, που τώρα χρειάζεται την βοήθεια όλων μας για να συνεχίσει τις μάχες της και να βγει νικήτρια.

Όπως λέει η μητέρα της, η Σπυριδούλα, που διαγνώστηκε με σπάνια μορφή καρκίνου, όταν είδε το αγοράκι που νοσηλεύονταν στον ίδιο θάλαμο μαζί της, να κλαίει χάνοντας τα μαλλιά του, σηκώθηκε, πήρε τη μηχανή και έκοψε μόνη της τα μακριά ακόμη μαλλιά της, για να του δώσει θάρρος. Για να μη νιώσει διαφορετικός.

Όταν της ανακοίνωσαν ότι ίσως χάσει το πόδι της και αναγκαστεί να φοράει τεχνητό μέλος, δεν φαντάστηκε ούτε μια στιγμή τον εαυτό της σαν «ανάπηρο» αλλά σαν σούπερ ήρωα: «Εντάξει λοιπόν. Θα γίνω Ρόμποκοπ!» είπε.
Η οικογένειά της έχει ήδη δεχτεί ένα σκληρό χτύπημα από τη μοίρα, αφού ο μικρότερος αδερφός της, ο Αλέξανδρος, πέθανε χτυπημένος κι αυτός από καρκίνο ως νήπιο. Και στο ετήσιο μνημόσυνο του αδερφού της, διαγνώστηκε με καρκίνο κι εκείνη.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι λέει η μητέρα της Σπυριδούλας και πως μπορούμε να βοηθήσουμε:

Για όποιον έχει τη διάθεση, και τη δυνατότητα, να βοηθήσει:
Εθνική Τράπεζα, δικαιούχοι Δάφνη Κατσάρα και Σπυριδούλα Μάρα 
Αριθμός Λογαριασμού 83500121062
ΙΒΑΝ GR0601108350000083500121062

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια