ΕΙΔΗΣΕΙΣ: H στιγμή της έντασης μεταξύ Snik και Light στα βραβεία MAD

Ένα απρόοπτο σκηνικό συνέβη χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια των MAD VMA 2019 καθώς οι ράπερς Light και Snik είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό στις κερκίδες των VIP.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε πως το βραβείο για το καλύτερο Hip Hop Video πηγαίνει στον ράπερ Light. O καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του και στις δηλώσεις του υποστήριξε πως αυτός είναι ο καλύτερος ράπερ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη μαμά μου που με γέννησε και τον μπαμπά μου ππου δεν είναι εδώ και με βλέπει από εκεί πάνω. Ενώ με τιμάει αυτό εδώ το βραβείο θεωρώ πως έχε κερδίσει αυτό εδώ του καλύτερου ράπερ τα τελευταία πέντε χρόνια. Γιατί ξέρετε όλα τα ταγούδια μας απ’έξω καιγιατί γεμίζουμε όλα τα μαγαζιά που παίζουμε. Έχουμε τα περισσότερα views, τους περισσότερους φανς και την περισσότερη αγάπη στην Ελλάδα».

Φαίνεται πώς οι δηλώσεις του αυτές δεν άρεσαν στο αντίπαλον δέος που λέγεται Snik. Για όσους τους γνωρίζουν υπάρχει μια κόντρα ανάμεσά τους καθώς και οι δύο υπηρετούν το ίδιο είδος μουσικής έχοντας ο καθένας το κοινό του.
Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Καίτης Γαρμπή στη σκηνή οι δύο ράπερ φάνηκε να έρχονται σε κάποια ένταση η οποία κράτησε κάποια δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αυτή η ένταση εκτονώθηκε με την άμεση κινητοποίηση των γύρω τους. Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να τους τα βρουν ήταν και ο Σάκης Ρουβάς η παρέμβαση του οποίου ήταν καταλυτική.
Στο βίντεο που ακολουθεί ακούγονται και ακατάλληλες εκφράσεις…

 

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια