ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Επιστολή Καραμανλή σε Μπους για το Μακεδονικό οδηγεί σε πόλεμο Μαξίμου με πρώην πρωθυπουργό

Σύγκρουση Τσίπρα- Καραμανλή φέρει η κατηγορία του πρώην πρωθυπουργού με την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ότι η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε στη Συμφωνία των Πρεσπών το κεκτημένο του Βουκουρεστίου.
Το “Ντοκουμέντο” της Κυριακής, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει στη δημοσιότητα επιστολή επί πρωθυπουργίας Καραμανλή στον τότε Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζορτζ Μπους τζούνιορ, με την οποία φέρεται να τάσσεται υπέρ της λύσης του σκοπιανού με το όνομα “Μακεδονία-Σκόπια” και χωρίς να προτείνει συνταγματική αναθεώρηση.
Επί του θέματος, μάλιστα, αναμένεται-σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες των “Παιχνιδιών Εξουσίας” να τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός, είτε με γραπτή δήλωση το απόγευμα, είτε με την προεκλογική ομιλία του το βράδυ του Σαββάτου.
Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως έγραψαν τα “Παιχνίδια Εξουσίας” το μεσημέρι της Παρασκευής, φέρεται ενοχλημένος με τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ θα καλέσει τη Νέα Δημοκρατία να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια