ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Αναζητούν Αλβανό για τον βιασμό 13χρονης στην Κω

Με συνεχείς ελέγχους στα σημεία εισόδου και εξόδου του νησιού αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Κω έναν 28χρονο Αλβανό που κατηγορείται ότι τις προηγούμενες ημέρες εξανάγκασε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή μία 13χρονη ομοεθνή του παρά την θέλησή της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη Τρίτη, όταν η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της ότι ο συμπατριώτης της εκμεταλλεύτηκε την γνωριμία που είχε η 13χρονη με έναν συγγενή του και την έπεισε να τον επισκεφθεί στο σπίτι του, όπου την βίασε κάμπτοντας κάθε προσπάθειά της να αντισταθεί.
Οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού από την Αλβανία κατήγγειλαν όσα τους είπε στους αστυνομικούς, ενώ και η μικρή έδωσε κατάθεση και εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε τον βιασμό.
Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για την σύλληψη του 28χρονου αλλοδαπού, όμως έχει εξαφανιστεί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.
]]]]>]]>

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια