Ιατροδικαστής Κούτσης: Δεν υπάρχει λάθος – Στη Τζωρτζίνα δόθηκε θανατηφόρα δόση κεταμίνης

Δεν υπάρχει λάθος, στη Τζωρτζίνα δόθηκε θανατηφόρα δόση κεταμίνης, επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης.
 
«Αυτή τη στιγμή υπάρχει ξεκάθαρο εύρημα, της κεταμίνης. Η ποσότητα που έχει βρεθεί, αλλά και το χρονικό διάστημα στο οποίο προσδιορίζεται ότι έχει δοθεί, δεν αφήνει κανένα ενδεχόμενο να πρόκειται περί αμέλειας, περί λάθους σας το λέω ως ιατροδικαστής. Έχει δοθεί μια θανατηφόρα δόση κεταμίνης από κάποιο τρίτο άτομο» ανέφερε χαρακτηριστικά.  

Ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για διερεύνηση και των θανάτων των άλλων δυο παιδιών με βάση αυτό το ατράνταχτο δεδομένο της κεταμίνης. Αξιολογούνται και τα τρία περιστατικά μαζί για να διαπιστωθούν ομοιότητες, παραλείψεις ή οτιδήποτε προκύψει διευκρίνισε. 

Ερωτηθείς για το θάνατο της Μαλένας που έχει πεθάνει πριν 2 με 3 χρόνια, και αν μπορεί να εντοπιστεί τοξική ουσία αν έχει κρατηθεί βιολογικό υλικό, ο ιατροδικαστής απάντησε ότι αυτό είναι δυνατό. 

«Δεν μπορώ να είμαι μετά θάνατον προφήτης και να προκαταλαμβάνω τα συμπεράσματα συναδέλφων» απάντησε εξάλλου ο κ. Κούτσης ερωτηθείς για τις προηγούμενες ιατροδικαστικές εκθέσεις των παιδιών. «Όταν έγιναν αυτές οι εκθέσεις δεν υπήρχε αυτό το προηγούμενο, το ατράνταχτο δεδομένο. Στην ιατροδικαστική επιστήμη αυτά τα περιστατικά θεωρούνται από τα πλέον δύσκολα» σχολίασε.   

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου