Η Ζήνα Κουτσελίνη φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος ρετούς και μακιγιάζ-Σούπερ ακομπλεξάριστη

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι μία εξαιρετική παρουσιάστρια, με ένα πηγαίο ταλέντο στην επικοινωνία με τους ανθρώπους. Είναι πάντα ετοιμόλογη και αυτό που την διακρίνει είναι μία σπάνια ευαισθησία και κατανόηση προς τους συνανθρώπους της. Μέσα στο ενεργητικό της έχει τεράστιες επιτυχίες, όπου ήταν ο αφανής ήρωας…….

Μπορεί να την γνωρίσαμε ως παρουσιάστρια με την εκπομπή της “Αλήθειες με την Ζήνα”, αλλά ήταν η υπεύθυνη για πολλές και πασίγνωστες εκπομπές, όπως ο Πρωινός καφές, Μπορώ, Happy Day, Κους Κους και πολλές άλλες. Από το 1991, απ’ όπου ξεκίνησε η καριέρα της έχει περάσει από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Το 2002 η δημοσιογράφος παντρεύτηκε τον Αντώνη Παπασταθόπουλο. Τον Οκτώβριο του 2010 το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, Ευσταθία Μαρία “Έμμα” Παπασταθοπούλου.

Δείτε την σε χαλαρές στιγμές με μαγιό και απολαύστε μια άλλη Ζήνα!

Δείτε εδώ:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα