Η Βικτώρια Καρύδα πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η ξαφνική εγκυμοσύνη και το τέλος του πένθους!

Είναι έγκυος η Βικτώρια Καρύδα; Το χαμόγελο επέστρεψε ξανά στα χείλη της Βικτωρίας Καρύδα. Η χήρα του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ο λόγος είναι μια εγκυμοσύνη.Η κολλητή φίλη και κουμπάρα της, Ιωάννα Κεισίδη, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, περιμένει δίδυμα.

Οι δύο γυναίκες τη Δευτέρα το πρωί πέρασαν μαζί την πόρτα του μαιευτηρίου, προκειμένου να επισκεφτούν τον γυναικολόγο της Ιωάννας. Η Βικτώρια Καρύδα, έχοντας βγάλει πλέον τα μαύρα, κρατούσε το χέρι της φίλης της και, σύμφωνα με όσους την συνάντησαν, η χαρά της ήταν μεγάλη για το ευτυχές γεγονός, μετά από όσα έχει περάσει από τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της.

Η Ιωάννα έχει βαφτίσει τον μικρό γιο της Βικτώριας Καρύδα και του δολοφονημένου Γιάννη Μακρή, τον Αχιλλέα, ενώ η Βικτώρια την κόρη της Ιωάννας, την Αγάπη-Σοφία.

«Είμαστε φίλες εννέα χρόνια με την Βικτώρια. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος», δήλωσε στο Secret η Ιωάννα, η οποία όλο αυτό το διάστημα στέκεται στο πλευρό της κολλητής της, στηρίζοντας την να ξεπεράσει την ξαφνική απώλεια του συζύγου της.

via

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια